Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.
A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.

Mobiltelefonnal csak akkor csatlakozzon a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

Egyes funkciók és jellemzők (beleértve a ProPILOT Asszisztenst, az intelligens körültekintő kilátást figyelő rendszert és a fent említett egyéb funkciókat) csak bizonyos felszereltségi szinten állnak rendelkezésre. A ProPILOT Asszisztens csak a járművek egy részénél érhető el. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetéstámogató technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. Egyes funkciók lehetséges, hogy nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozásokat be kell tartani! A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását. A ProPILOT Asszisztens csak automata sebességváltóval rendelhető.

A bőr kárpitozás egyes részei műbőrt tartalmazhatnak.

A töltési idő a töltési körülményektől függ, ideértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a környezeti hőmérsékletet a használat helyén. A jelzett gyors töltési időhöz CHAdeMO gyors töltő használata szükséges. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy az utazások nagy részét lehetővé tegye a mindennapi életben, és töltési védelemmel van ellátva, hogy védje az akkumulátort a rövid időn belül megismételt gyorstöltések során. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő hosszabb lehet, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátorvédő technológiát.

Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180- 206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben A feltüntetett adatok az összehasonlíthatóságot szolgálják; csak az azonos műszaki eljárásokkal tesztelt járművekkel hasonlítsa össze az adatokat. A feltüntetett elektromos hatótávolság az új (WLTP) teszteljárás szerint értendő el. Az adatokat az akkumulátor teljes feltöltése után kaptuk. A tényleges valós vezetési eredmények olyan tényezők függvényében változhatnak, mint például az akkumulátor kezdeti töltöttsége, a forgalomba helyezés után felszerelt tartozékok, az időjárási körülmények, a vezetési stílus és a jármű terhelése.