Nissan INTERSTAR - brochure cover

Nissan INTERSTAR

A LEGNAGYOBB NISSAN FURGON

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Válassza ki a méretet

Minden vállalkozásnak megvannak a maga sajátos követelményei. Ennek érdekében az Interstar a tengelytáv, a hasznos teherbírás és a karosszériaméret alapján széles választékában kapható, hogy tökéletesen passzoljon az Ön igényeihez.

1/2 Méretek

Minden belefér. A Nissan Interstar rakodási hossza 2,6m és 3,7m között van, attól függően, hogy milyen alvázat választ.

Nissan Interstar - Illustration Van & Chassi

1/2 Hasznos teherbírás

Nagy teherbírású. Az új Nissan Interstar furgon akár 1587 kg-ot is képes elszállítani.

Nissan Interstar- Illustration of Rear View Platform Cab Front Wheel Drive

1/2 Rakodási terjedelem

Az új Nissan Interstar 8m³ és 15m³ között akár 5 Europalletnyi rakomány szállítására is alkalmas.

Nissan Interstar- Dimensions of Panel Van Rear Wheel Drive
Nissan INTERSTAR : Interior front dashboard

SOKOLDALÚ ÉS PRAKTIKUS

Iroda az utakon

A nagyméretű és sokoldalú rakodótér mellett a Nissan Interstar tágas és praktikus utasteret is kínál, amely útközben irodaként is funkcionál. Így bárhol is jár, mindig kellő figyelmet szentelhet vállalkozása minden részletére.

Nissan INTERSTAR Driving shot

MOTOROK

Az Ön energikus társa

Még erősebb és hatékonyabb. A Nissan Interstar 135 LE és 150 LE közötti teljesítményű dCi motorok közül választhat, amelyekkel bármilyen vezetési helyzetben magabiztos lehet. Minden motor megfelel a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EURO6D-Full).

TECHNOLÓGIA

Az Ön segítő szempárja

Közúton vagy a helyszínen a jó láthatóság elengedhetetlen. A Nissan Interstar még egy lépéssel tovább megy, olyan asszisztencia- és biztonsági technológiákkal, amelyek megmutatják, mi van körülötted, figyelmeztetnek a veszélyekre, és még abban is segítenek, hogy elkerüld őket.

1/2 TOLATÓKAMERA ÉS KÉPERNYŐ

Vessen véget a találgatásnak, hogy mi van a háta mögött! A tolatókamera tiszta képet ad arról, hogy mi van mögötte, és kényelmesen megjeleníti azt a visszapillantó tükörben.¹

Nissan INTERSTAR 7 INCH TOUCH SCREEN

1/2 HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

Az utasoldali napellenzőn lévő széles látószögű tükör több mint kétszeresére növeli a jármű túlsó oldalára nyíló látószöget. Ez biztonságosabbá teszi a tolatást - és csökkenti a holtterek méretét.

Nissan INTERSTAR : Detail shot of Blind Spot Mirror

1/2 SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Vezessen biztonságosan. Ha fennáll a veszélye annak, hogy járműve akaratlanul elhagyja a haladási sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt.¹

Nissan INTERSTAR Lane departure warning illustration

1/2 ELEKTRONIKUS STABILITÁS

Élvezze a biztonságosabb, magabiztosabb kezelhetőséget. Az Elektronikus stabilitási program automatikusan stabilizálja járművét fékezéskor, gyorsításkor és kanyarodáskor.

INTERSTAR front 3/4 angle shot

KIEGÉSZÍTŐK

Ne hagyja ki az utolsó simitásokat sem

A műbőr üléshuzatoktól, védőszőnyegektől és sárvédőkön át az olyan hasznos kiegészítőkig, mint a létra, a vonóhorog vagy a tetőcsomagtartó és a fellépő, a Nissan gyári tartozékok biztonságosabbá és könnyebbé teszik az életet.²

1/2 TETŐCSOMAGTARTÓ

Tegyen fel hosszabb csomagokat a tetőre, vagy egyszerűen növelje tovább autója teherbíró képességét.

Detail shot of Cross Bars Roofrailing

1/2 LEVEHETŐ VONÓHOROG

Élvezze a letisztult megjelenést új Nissanjában, a levehető vonóhorognak köszönhetően, amikor nincs rá szükség.

Detail shot of Dual Purpose Connecting Rod

1/2 Üléshuzat

Mostantól nyugodtan ugrálhat ki a furgonból ki és be, a strapabíró üléshuzatok megóvják az üléseket a foltoktól és a sérülésektől.

Detail shot of Seat Cover

1/2 Sárvédők

Óvja tiszta Nissanja külsejét sárvédőkkel, amelyek csökkentik a víz és a sár felfröccsenését a helyszínen vagy az utakon.

Detail shot of Mudguards

¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!

² A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre. További költségek merülhetnek fel.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.