¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!

² A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

³ A felszereltségek a vadonatúj Nissan Townstar elektromos verzióján érhető el, mely 2022. során jelenik meg. 

⁴ Az ügyfeleknek Google-fiókra lesz szükségük a funkció használatához. Az ingyenes szolgáltatások (Nissan on Google Assistant, Vezetéstörténet és elemzés, Nissan Help & Assistance, Pániksegítség, Járműállapot, Akkumulátor-menedzser - csak elektromos járművek esetében) modelltől és/vagy kategóriától függően 7 évig ingyenesen vehetők igénybe. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.

⁵ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy kategóriától függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.

⁶ A Maps & Live Traffic, a Remote Control Services és a Smart Alerts fizetős szolgáltatások, de a NissanConnect Services szolgáltatással felszerelt, jogosult járművek esetében 3 évig ingyenesek. Kérjük, látogasson el a felszerelt jármű itt található oldalára, ha többet szeretne megtudni, vagy tekintse meg a jármű ismertetőjét. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapathoz.

⁷ Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben.

⁸ A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott típusoknál alapfelszereltség és/vagy opcionálisak. További költségek merülhetnek fel.

A képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképek nem egy adott modellt, kategóriát vagy ajánlatot képviselnek. A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felár ellenében) állnak rendelkezésre.