Nissan Townstar combi : 3/4 FRONT with family going to the beach with Townstar Combi parked

NISSAN TOWNSTAR COMBI

Görgessen le és fedezze fel!

Nissan Townstar Combi parked front of the summer house with family

MIÉRT VEZESSEN ELEKTROMOS JÁRMŰVET?

Miért vezessen elektromos járművet?

Az elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 283 km-es kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású ¹ ² hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt ³.

Nissan Townstar combi is charging front of the summer house

DIZÁJN, KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Életstílusához alkalmazkodik

Iskolába rohanástól a sítúráig. A Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

TECHNOLÓGIA

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

A Nissan Townstar új mércét állít fel a furgonok osztályában - olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és segédfunkciókkal, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a könnyebb, biztonságosabb és élvezetesebb utazásokat!

1/2 - 360°-OS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek ⁴.

Nissan Townstar combi :  NissanConnect console with camera views for top & from rear

1/2 - PROPILOT ASSZISZTENS

Kövesse az Ön előtt haladó járművet előre beállított távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén - a Nissan ProPILOT Asszisztens ⁵ mindezekben segít Önnek, hogy biztonságosabbá és könnyebbé tegye a vezetést ⁴.

Nissan Townstar combi : Proplilot

1/2 - APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™

Maradjon kapcsolatban világával bárhol is legyen. Az Apple CarPlay® és Android Auto™ ⁶ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján lévő üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

Nissan Townstar  Combi : Close up visual of the NissanConnect Screen

1/2 - NAVIGÁCIÓ

Mindig a leggyorsabb útvonalat találja meg. A NissanConnect Infotainment rendszere folyamatosan tájékoztatja Önt az élő forgalmi adatokkal ⁷, alternatív útvonalakkal és egyebekkel.

Nissan Townstar Combi: NissanConnect screen with a part of the dashboard

MOTOROK ÉS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Tökéletesen illeszkedik

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő Nissan Townstar Combi-t.

1/2 MÉRETEK ÉS TERHELHETŐSÉG

Könnyedén tárolhatja a hosszabb csomagjait is köszönhetően az 1,8m hosszú raktérnek, amely a hátsó ülések ledöntésével 3,05m-re növelhető.

Nissan Townstar Combi Interior Cargo

5 év vagy 160 000 km gyártói garancia ⁸

A Nissan egy standard, 5 éves páneurópai gyártói garanciát kínál a teljes furgonválasztékára, hogy éveken át nyugodt maradhasson az autóját illetően.

Nissan Townstar Combi 5 warranty LOGO
Nissan Townstar Combi3/4 rear  driving on the road

HAJTÁSLÁNCOK

Az előregondolkodás hajtja

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. ⁹

TARTOZÉKOK

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. ¹⁰

1/2 - TETŐBOX

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

Nissan Townstar combi :  roof box open and parked on a parking place next to lake or sea side

1/2 - TETŐCSOMAGTARTÓK

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

Nissan Townstar combi : Roof bars

1/2 - VONÓHORGOK

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

Nissan Townstar combi :  TOWBAR REMOVABLE

1/2 - CSOMAGTÉR TÁLCA

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

Nissan Townstar combi : Trunkliner
Nissan Passenger car - Range

HASZONGÉPJÁRMŰVEK ÉS KISTEHERAUTÓK

Nissan haszongépjárművek mindenkinek

Hatékony motorjaiknak, robusztus kialakításuknak és intelligens vezetéstámogató technológiájuknak köszönhetően biztosan meg fogja találni a megfelelő Nissan modellt, bármilyen igényei is legyenek vállalkozásának.

Gyakran feltett kérdések

arrow-icon

¹ A hatótávolsági adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési viselkedés és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg.


² Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben


³ A felszereltségek a vadonatúj Nissan Townstar elektromos verzióján érhetőek el, mely 2022. során jelent meg. 


⁴ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!


⁵ A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.


⁶ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy kategóriától függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához.


 ⁷ A Maps & Live Traffic, a Remote Control Services és a Smart Alerts fizetős szolgáltatások, de a NissanConnect Services szolgáltatással felszerelt, jogosult járművek esetében 3 évig ingyenesek. Kérjük, látogasson el a felszerelt jármű itt található oldalára, ha többet szeretne megtudni, vagy tekintse meg a jármű ismertetőjét. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapathoz.


⁸ 5 év / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) Gyártói garancia az LCV termékcsaládra Korlátlan futásteljesítmény a fényezésre, a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra, az Roadside Assistance szolgáltatásra és a korróziós garanciákra.További részletekért kérjük, forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.


⁹ CO2-kibocsátás és elektromos áram-fogyasztás az egyes országoktól függően.


 ¹⁰ A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott típusoknál alapfelszereltség és/vagy választható tartozékok. További költségek merülhetnek fel.A tartozékok és az ügyfél által beszerelt kiegészítő felszerelések befolyásolhatják az autó közölt hatótávolsági adatait. A Nissan eredeti tartozékokra a 3 év/100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) új jármű garanciája vonatkozik, amennyiben a Nissan márkakereskedő vagy Nissan szerviz a jármű átadása előtt vagy az új jármű garanciális időszakában szerelte be. Az új jármű garanciális időszakán kívül, harmadik fél vagy a vásárló által felszerelt eredeti tartozékokra csak a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó 12 hónapos / korlátlan kilométer-mennyiségű garancia vonatkozik.
A képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképek nem egy adott modellt, kategóriát vagy ajánlatot képviselnek. A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felár ellenében) állnak rendelkezésre.