Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

¹ A 19"-os könnyűfém keréktárcsa egy választható opció.

² A ProPILOT Asszisztens csak a járművek egy részénél érhető el. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását. A ProPILOT Asszisztens csak automata sebességváltóval rendelhető.

³ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

⁴ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

⁵ A NissanConnect használatához a mobiltelefon csatlakoztatását csak akkor ajánlott végrehajtani, amikor az autó biztonságosan le van parkolva. A rendszer használatának mindig összhangban kell lennie a KRESZ szabályaival. A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

⁶ Az ingyenes szolgáltatások (Nissan on Google Assistant, vezetéstörténet és elemzés, Nissan Help & Assistance, közúti segélyszolgálat, járműállapot, akkumulátor-menedzser - csak elektromos járművek esetében) modelltől és/vagy kategóriától függően 7 évig ingyenesen vehetők igénybe. További információért forduljon a Nissan márkakereskedőjéhez vagy a Hello Nissan csapatához, akiket az ugyfelszolgalat@nissan.hu-n érhet el.

⁷ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre. (felár ellenében).

© 2022 Warner Bros. Ent. Minden jog fenntartva. TM & © DC