Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

 

¹ A 19’’-os keréktárcsa extraként érhető el.

² Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy látogasson a www.nissan.hu oldalra!

³ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁴ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.
Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!


⁵ A NissanConnect használatához a mobiltelefon csatlakoztatását csak akkor ajánlott végrehajtani, amikor az autó biztonságosan le van parkolva. A rendszer használatának mindig összhangban kell lennie a KRESZ szabályaival. A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

⁶ Térképek és valós idejű közlekedési adatok, Távvezérlési szolgáltatások, Intelligens riasztások szolgáltatások ingyenesen érhetők el 3 éven keresztül, majd ezt követően majd ezt követően a használathoz elő kell fizetnie (Térképek és valós idejű közlekedési adatok) a modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően.További információkért forduljon a Nissan kereskedőhöz vagy telefonáljon/írjon e-mailt [06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu].

⁷ A bemutatott tartozékok előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.