Nissan Juke  driving shot in the city

HAJTÁSLÁNCOK

Fedezze fel a Nissan Juke elérhető hajtásláncait

A Nissan Formula E-ben szerzett tapasztalatai által ihletett elektromos technológia továbbfejleszti az ikonikus Nissan Juke eredeti DNS-ét. Az innovatív sebességváltó zökkenőmentesen vált a vezetési módok között a vezetési körülményeknek megfelelően. Érzékenyebb, csendesebb és erősebb hajtást, valamint jobb hatékonyságot kap, mint valaha ¹⁰

Nissan Juke Talent and Juke Hybrid

DIZÁJN

Merész és egyedi dizájn

Aerodinamikus kialakítását az ikonikus fényszóró dizájnja jellemzi, amely kiemeli merész külsejét. A lebegő tetőnek és jellegzetes 19"-os könnyűfém keréktárcsáinak² köszönhetően ez az igazán egyedi coupé crossover minden tekintetet magára vonz.

Nissan Juke 3/4 rear static Juke with talent with rear trunk opened

MÉRETEK ÉS SOKOLDALÚSÁG

Olyan alkalmazkodóképes, mint Ön

Nagyobb és tágasabb, mint az előző modell, és a nagyobb raktérnek köszönhetően a Nissan Juke készen áll arra, hogy helyet foglaljon az Ön életében.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Intelligens technológiák az Ön kényelmére

A Nissan fejlett vezetőtámogatói technológiái lehetővé teszik, hogy Ön kapcsolatban legyen közvetlen környezetével, miközben fokozza biztonságát, kényelmét és irányítását.

1/2 - ProPILOT Asszisztens

Az Ön tökéletes társa - segít biztonságos távolságot tartani, a sáv közepén tartja, és még sok más.³

Nissan Juke rear running shot on city highway

1/2 - Intelligens 360°-os parkolókamera

A JUKE virtuális, 360°-os madártávlati nézetével a parkolás gyerekjátéknak tűnik.²

Nissan Juke parking in the city

1/2 - Intelligens ráfutásos ütközésekre figyelmezető rendszer

Az intelligens ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer akár két, Ön előtt haladó járművet is szemmel tart. Ha a rendszer hirtelen lassulást észlel Ön előtt, akkor hallható és látható figyelmeztetéssel értesítést kap, hogy lassítson³.

Nissan Juke intelligent Foward Collision Warning illustration

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Maradjon kapcsolatban a NissanConnect navigáció és a többi NissanConnect Services segítségével - bárhol is legyen épp.

1/2 - Könnyed csatlakoztathatóság

Maradjon tájékozott és élvezze az Apple CarPlay™ , az Android Auto™ ⁴ szolgáltatásait.

Nissan Juke NissanConnect screen

1/2 - NissanConnect Services⁶

A NissanConnect Services alkalmazással bárhonnan bezárhatja vagy kinyithatja Juke-ját, láthatja, hogy mekkora távolságra elegendő üzemanyaggal rendelkezik.

Nissan Juke static 3/4  front view with city background and smart phone

1/2 - Érje el autóját otthonról a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével

Elfelejtette bezárni az ajtókat? A Google Assistant és az Amazon Alexa ellenőrizni tudja, hogy Nissan Juke-jának ajtajai zárva vannak-e, és értesítést küld Önnek⁸.

Nissan Juke Amazon Alexa & Google assistant compatability
Nissan Juke color & grades line up - static pack shots in circle formation

KONFIGURÁTOR

KONFIGURÁLJA AUTÓJÁT

Fedezze fel az összes lehetőséget annak érdekében, hogy minél személyreszabottabb lehessen Nissan Juke-ja!

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐT

Kattintson ide, hogy összehasonlítsa a különböző felszereltségi szinteket, és megtalálja az Önhöz leginkább illőt!

Nissan Juke  3/4 static pack shot

KIEGÉSZÍTŐK

Tartozékok, amivel kitűnhet a tömegből

A Nissan Juke-kal igazán egyedi megjelenést hozhat létre. Kombinálja az Ön által választott tartozékokat, és olyan járművet kap, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek, és vizuálisan is izgalmas ⁸ ¹².

1/2 - Visszapillantótükör borítás, karbon színű

Kölcsönözzön elegáns megjelenést oldalsó tükreinek ezekkel a karbonborítással, amelyeket úgy terveztek, hogy tökéletesen kiegészítsék Juke-ját.

Nissan Juke mirror Cap Carbon Black

1/2 - Tetőre szerelhető biciklitartó ¹¹

Ezzel a Juke tetősínekre szerelhető tartozékkal akár 3 kerékpárt is biztonságosan szállíthat. (Maximális súly 20 kg, kerékméret 36"/91 cm)

Nissan Juke Roof Mounted bike carrier

1/2 - Rakodóperem védő

Kiváló minőségű, szálcsiszolt alumíniumból készült csomagtartó belépővédő a tartósság érdekében. Úgy tervezték, hogy megvédje a lökhárítót a karcolásoktól a csomagtartó peremét.

Nissan Juke Illuminated entry guard

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

 

¹ A 19’’-os keréktárcsa extraként érhető el.

² Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy látogasson a www.nissan.hu oldalra!

³ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁴ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.
Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!


⁵ A NissanConnect használatához a mobiltelefon csatlakoztatását csak akkor ajánlott végrehajtani, amikor az autó biztonságosan le van parkolva. A rendszer használatának mindig összhangban kell lennie a KRESZ szabályaival. A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

⁶ Térképek és valós idejű közlekedési adatok, Távvezérlési szolgáltatások, Intelligens riasztások szolgáltatások ingyenesen érhetők el 3 éven keresztül, majd ezt követően majd ezt követően a használathoz elő kell fizetnie (Térképek és valós idejű közlekedési adatok) a modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően.További információkért forduljon a Nissan kereskedőhöz vagy telefonáljon/írjon e-mailt [06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu].

⁷ A bemutatott tartozékok előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.