NIssan Townstar Van Interior dashboard and man is driving

MIÉRT VEZESSEN ELEKTROMOS JÁRMŰVET?

Töltse fel családja jövőjét

Az elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 286 km-es¹ kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású² hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt.³

Nissan Townstar Van : Driving visual in city center with Townstar EV and Townstar ICE

HAJTÁSLÁNCOK

Előremutató gondolkodással

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt és a lenyűgöző gazdaságosságot! A Nissan Townstar elektromos hajtásláncának köszönhetően zéró károsanyag-kibocsátással vezethet, míg hatékony, Euro 6D szabványnak megfelelő benzinmotorja ECO technológiájú üzemmóddal felszerelt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében⁴.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Tökéletesen illeszkedik

Mint egy tökéletesen szabott egyenruha, a Nissan Townstar lehetővé teszi, hogy még a legapróbb részleteket is személyre szabhassa: az oldalsó ajtók kialakításától a műszeregységig.

1/2 - MÉRETEK ÉS TERHELHETŐSÉG

Maximális rakodási hossz: 1,8 m, maximális terhelhetőség: 612 kg - és a vadonatúj Nissan Townstarból egy még tágasabb változat is készülőben van.

NIssan Townstar Van - Illustration dimensions

1/2 - HÁTSÓ AJTÓ

Standard 30/70 arányban osztott hátsó ajtókialakítás

Nissan Townstar Van - House renovators coming back to their Tonwstar

5 év vagy 160 000 km gyártói garancia⁵

A Nissan egy standard, 5 éves páneurópai gyártói garanciát kínál a teljes furgonválasztékára, hogy éveken át nyugodt maradhasson az autóját illetően.

Nissan Townstar Van

TECHNOLÓGIA

Fedezze fel, mi az új standard

A Nissan Townstar új mércét állított fel a furgonok osztályában, olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és támogató funkciókkal, amelyek általában csak személyautóinkban érhetőek el.

1/2 - INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosabban! A Nissan Intelligens, 360 fokos kilátást biztosító rendszere 4 kamerával rendelkezik, így még a legszűkebb helyeken is könnyedén manőverezhet⁶.

Nissan Townstar Van - Close up of Nissan Connect screen showing AVM

1/2 - ProPILOT Asszisztens

Kövesse az Ön előtt haladó járművet előre beállított távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén - a Nissan ProPILOT Asszisztens⁸ mindezekben segít Önnek, hogy biztonságosabbá és könnyebbé tegye a vezetést⁷.

Nissan Townstar Van - On board driving visual seen from Townstar EV

1/2 - APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™

Maradjon kapcsolatban világával bárhol is legyen. Az Apple CarPlay® és Android Auto™ ⁷ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján lévő üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

Nissan Townstar Van  : Close up visual of the NissanConnect Screen

1/2 - NAVIGÁCIÓ

Mindig a leggyorsabb útvonalat találja meg. A NissanConnect Infotainment rendszere folyamatosan tájékoztatja Önt az élő forgalmi adatokkal⁸, alternatív útvonalakkal és egyebekkel.

Nissan Townstar Van : NissanConnect screen with a part of the dashboard
Nissan Townstar Van : Townstar ICE dashboard

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

Az Ön világa karnyújtásnyira

A Nissan Townstar belsejében minden, amire szüksége van, könnyen elérhető. Az intelligens tárolási megoldásoknak, a zökkenőmentes csatlakoztathatóságnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén fókuszálhat a vezetésre.

Teljesen új Townstar felszereltségi szintek

Találja meg a tökéletes partnerét. Válasszon a három elérhető felszereltségi szint közül, amelyek olyan innovatív technológiákat tartalmaznak, amik a kompakt furgonok osztályában elsőként érhetők el.

Nissan Townstar Van : EVL2  3/4 FR,

TARTOZÉKOK

Alakítsa saját stílusához

A praktikusságtól a védelemig, igazítsa Nissan Townstarját még inkább az Ön vállalkozásához⁹.

1/2 - TETŐCSOMAGTARTÓ

Rakodjon fel még hosszabb rakományokat, vagy egyszerűen növelje tovább a terhelhetőségét.

Nissan Townstar Van : Roofrack access

1/2 - LEVEHETŐ VONÓHOROG

Élvezze a levehető vonóhorog praktikusságát és a letisztult megjelenést, a vadonatúj Nissan Townstar-on.

Nissan Townstar Van : Towbar

1/2 - FA RAKODÓTÉR VÉDELME

Élvezze a rakodótér hosszantartó védelmét, és a gondtalanságot a be- és kirakodás során.

Nissan Townstar Van  : ICE seen from 7/8 Rear high with accessories and rear door open

1/2 - KARTÁMASZ

Növelje vezetési élményét még nagyobb kényelemmel és további diszkrét tárolóhelyekkel.

Nissan Townstar Van : SEAT COVER DRIVER SEAT

1/2 - TÖLTŐKÁBELTARTÓ

Kompatibilis a fordított szabványú töltőkábelekkel. Tisztán, rendben és a padlótól távol tartja a kábelt, amikor épp nincs használatban.

Nissan Townstar Van : Charging cable Holder

Gyakran ismételt kérdések

arrow-icon

¹ A hatótávolságra vonatkozó adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési magatartás és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárási (WLTP) ciklusa alapján határozták meg.


² Energiafogyasztás (kWh/km): kombinált 17,0- 17,3; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás menet közben.


³ A funkciók a 2022 novemberben piacra kerülő vadonatúj, elektromos Townstar esetében lesznek elérhetők.


⁴ Benzines VAN (WLTP): Benzinfogyasztás (l/100 km): kombinált 6,6- 7,6 CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 145-170.

⁵ 5 év / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) Gyártói garancia az LCV termékcsaládra Korlátlan futásteljesítmény a festésre, a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra, az útmenti segítségnyújtásra és a korróziós garanciára.További részletekért kérjük, forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a www.nissan.hu/ weboldalra.

⁶ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével.

⁷ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy telefonáljon/írjon e-mailt (06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu)

 ⁸ A Térképek & Élő forgalmi adatok, a Távolról vezérelhető szolgáltatások és az Intelligens riasztások fizetős szolgáltatások, de a NissanConnect Services szolgáltatással felszerelt, erre jogosult járműveken 3 évig ingyenesen elérhetők. Kérjük, látogasson el a  jármű weboldalára, ha többet szeretne megtudni, vagy tekintse meg a jármű brosúráját. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy telefonáljon/írjon e-mailt (06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu)


 ⁹ A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott felszereltségi szinten érhetők el alapfelszereltségként vagy opcionálisan. További költségek merülhetnek fel.
Az ügyfél által felszerelt tartozékok és bármilyen kiegészítő felszerelés hatással lehet az autó közölt hatótávolsági adataira. A Nissan eredeti tartozékokra a 3 év/100.000 km (amelyik előbb bekövetkezik) új jármű garanciája vonatkozik, amennyiben azt egy Nissan márkakereskedő vagy Nissan szerviz a jármű átadása előtt vagy az új jármű garanciális időszakában szerelte be. Az új jármű garanciális időszakán kívül, harmadik fél vagy az ügyfél által beszerelt eredeti tartozékokra csak a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó 12 hónapos / korlátlan kilométer garancia vonatkozik.


A képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a képek nem a Magyarországon elérhető specifikációjú járművekről készültek, és nem egy adott modellt, kategóriát vagy ajánlatot képviselnek. A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felár ellenében) állnak rendelkezésre.