Testet ölt a jövő

Nissan ARIYA: az elektromos SUV

Ismerje meg a Nissan új elektromos SUV-ját. Az erőt, mely életre kel. Új valóságot teremtünk, ahol a képesség, pontosság és stílus egyesül.

Nissan ARIYA front view on the highway

EV TELJESÍTMÉNY

Felvillanyozó utazás

Az e-4ORCE technológiával, dupla motorral és forradalmi összkerékhajtással az ARIYA tiszta élvezetet kínál. Induljon azonnal nagy nyomatékkal mind a négy keréken. Hódítsa meg a terepet, kitűnő tapadással, minden időben. Kanyarodjon precízen irányítva. És élvezze minden percét, nyugodtan vezetve.

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

HATÓTÁV & TÖLTÉS

Egy töltéssel mások előtt

Menjen messzire! Akár 500 km hatótávval semmi sem állíthatja meg. Válassza életstílusának megfelelően a 63 kWh-ás és a 87 kWh-ás akkumulátorok közül két- vagy összkerékmeghajtással és semmi nem állhat az útjába. Sietnie kell? A gyorstöltés akár 300 km-ig tölti akkumulátorát 30 perc alatt.

VEZETÉSI SEGÉD & BIZTONSÁG

Stressz-szint a minimumon.

Élvezze a vezetés könnyedségét! A vezetéstámogató technológia egészen más szintű kontrollt ad a kezébe. Hosszú vezetés autópályán? Van segítsége. Szűk helyek? Adja át az irányítást az ARIYA-nak.

1/2 ProPILOT Asszisztens + Navi-link

A ProPILOT Asszisztens Navi-link funkció segít tartani a követési távolságot, lassít, megáll, elindul a forgalom ütemézhez illeszkedve és segít, hogy sávon belül tartsa az autóját.

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Nyomja meg a ProPILOT Park gombot, vegye le a kezét a kormányról és hagyja, hogy az ARIYA beparkoljon Ön helyett. ⁵

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Szélvédőre vetített adatok

A legfontosabb információk mindig a szeme előtt. Figyelje a sebességet, a navigációs instrukciókat és a ProPILOT beállításait a szélvédőre, Ön elé vetítve. ⁵

Nissan Ariya Head-up Display

DIZÁJN

Futurisztikus dizájn a horizonton

Az ARIYA lenyűgöző példája a Nissan új víziójának. Letisztult vonalvezetés zavaró részletek nélkül. Vékony LED lámpasor, hogy éjjel mindent tökéletesen láss. Mutassunk egy izgalmas részletet? A világító Nissan embléma ilyen. Mutatja az utat.

MARADJON KAPCSOLATBAN

Maradjon kapcsolatban a világgal vezetés közben is

Lépjen kapcsolatba az ARIYA-val új módokon. Kapcsolódjon zökkenőmentesen a világához, és hozza ki a legtöbbet minden élményéből!

1/2 Amazon Alexa

Amazon Alexa segít, hogy a hangjával irányítsa a zenét, megtalálja a legközelebbi kávézót vagy parancsot adjon okosotthonának!

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 Intelligens útvonaltervezés

Tervezze meg utazását az intelligens útvonaltervezővel - akár úgy, hogy utját töltőpontok szegélyezzék.

Nissan ARIYA touch-screen showing Intelligent Route Planner

1/2 NissanConnect Services App ⁸

Találja meg autóját, kérjen navigációs utasításokat és tudja meg, mi mindenben lesz még segítségére a Nissan Ariya - mobilapplikáción keresztül is.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

VIRTUALIS BEMUTATÓ

Ismerkedjen meg az ARIYA jövőbe mutató technológiájával

Tegyen egy virtuális próbautat és tapasztalja meg, hogyan lendíti mozgásba az innovatív gondolkodás! Mindennapi stresszmentes ingázás vagy hosszabb utak? Az intelligens technológia stresszmentessé teszi a vezetést, a Nissan ARIYA kitárja Ön előtt a világot. Szálljon be és merüljön el benne!

VERZIÓK & SPECIFIKÁCIÓK

Válassza az Önhöz legjobban passzoló ARIYA-t!

Találjon rá az önhöz legjobban passzoló verzióra. Válasszon kétféle akkumulátorból és háromféle hajtáslánbcból -legyen az akár e-4ORCE összkerékhajtás- és szabja saját stílusára a vezetési élményt

1/2 ARIYA 63kWh

Felvillanyozó sokoldalúság 63 kWh-s akkumulátorral és akár 370 km-es hatótávval. Következő generációs technológia a mindennap ingázók számára.

Nissan ARIYA grille badge

1/2 ARIYA 87 kWh

Felvillanyozó sokoldalúság 87 kWh-s akkumulátorral és akár 500 km-es hatótávval. Városi kiruccanásokhoz és a hosszú hétvégékhez.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Energia hosszú távra, 87 kWh-s akkumulátorral és akár 475 km-es hatótávval. Az úticélnak csak a képzelet szab határt.

Nissan ARIYA center console detail
Nissan Ariya business

ARIYA A VÁLLALKOZÁSAINAK

EGY FÉNYESEBB JÖVŐ A VÁLLALKOZÁSAINAK

Ez az az ösztönzés, amire vállalatának szüksége van. Az ARIYA készen áll rá, hogy minden eddiginél nagyobb teljesítményt, hatótávolságot és magasabb felszereltséget biztosítson a nulla károsanyag-kibocsátású cégautójának.

Nissan Ariya accessories

TARTOZÉKOK

Alakítsa az ARIYA-t életstílusához

Hozza ki a legtöbbet az életből a Nissan ARIYA-val. Dobja fel minden napját az ARIYA-ra szabott, átgondoltan kidolgozott kiegészítőkkel. Védje az ARIYA-t, fokozza sokoldalúságát, és szabja tökéletesen stílusára, hogy tökéletesen illeszkedjen Önhöz.

ARIYA CARE PACKAGES

ARIYA SZERVIZCSOMAGOK

Extra gondoskodásért és nyugalomért válassza szervizcsomagjaink egyikét.

Különböző futamidők állnak rendelkezésére. Hogy még nyugodtabb lehessen, válassza az Ön vezetési szokásaihoz legjobban illeszkedő kiterjesztett garancia szerződést. A gépkocsi és az akkumulátor ellenőrzésétől kezdve az éves karbantartáson át a kopó-fogyó alkatrészek cseréjéig, bízza szakembereinkre, hogy gondoskodjanak ARIYA-járól.

Gyakran Ismételt Kérdések

arrow-icon

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ - ² A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu.

³ Kombinált fogyasztás: a hivatalos homologizációs adatok még nem elérhetőek, kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km

⁴ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

⁵ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁶ A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

⁷ Az ügyfélnek Amazon®/ Google™ fiókra lesz szüksége a szolgáltatás használatához. Amazon, Alexa és minden kapcsolódó logó és védjegy az Amazon.com, Inc. és leányvállalatai tulajdona. Bizonyos Alexa funkciók használata függ az okosotthon képességeitől. 

⁸ A mobil telefonnal csak akkor csatlakozzon a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

9 Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alap ján határozták meg.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).