A választott változattól függően a Nissan ARIYA 7,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára a 87 kWh teljesítményű, elsőkerék-hajtású modell esetében, és 5,7 másodperc alatt a 87 kWh teljesítményű e-4ORCE kétmotoros összkerékhajtású modell esetében.

A Nissan ARIYA feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson de akár otthon, 240V-os csatlakozó segítségével is, vagy a dedikált falitöltővel.

A Nissan ARIYA 468 literes csomagtérrel rendelkezik - amely megegyezik 4 átlagos bőrönd méretével. Az ARIYA e-4ORCE 415 literes csomagtérrel bír.

A Nissan ARIYA kétféle elektromos motorral, egy vagy két motorral, valamint kétféle méretű akkumulátorral rendelhető. A Nissan ARIYA 63 kWh-s vagy 87 kWh-s akkumulátorral szerelhető fel. A 87 kWh-s akkumulátor egymotoros, e-4ORCE kétmotoros kivitelben rendelhető. Az e-4ORCE két elektromotoros rendszere új technológia egy Nissan SUV-ben, amely dinamikus vezetési élményt nyújt, a kényelmet és a jó kezelhetőséget azonnali gyorsulással kombinálva.

A teljesítmény változatonként eltérő, a leggyorsabb Nissan ARIYA modell 5,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. A gyorsulás 0-100 km/órára 7,6 másodperctől a 87 kWh-s elsőkerék-hajtású modell esetében, 5,7 másodpercig terjed, a 87 kWh-s e-4ORCE kétmotoros összkerékhajtású kivitel esetében.

arrow-icon

arrow-icon

arrow-icon

arrow-icon