Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

Ismerje meg a szaksajtó véleményét!

¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy látogasson a www.nissan.hu oldalra!

² * 12.3”-os érintőképernyő kizárólag az N-Connecta és a felette levő felszereltségi szinteken érhető el.

³ A Head-up Display egy olyan kényelmi funkció, mely a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb információkat, így azokat szem előtt tarthatja, miközben teljes figyelmét az útra összpontosítja.

⁴ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁵ A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

⁶ Az Amazon, az Alexa és minden kapcsolódó védjegy az Amazon.com, Inc. vagy annak leányvállalatai védjegyei.

⁷ A funkció használatához Amazon/ Google™ és Wi-Fi vagy 4G kapcsolatra van szükség.

⁸ Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!

⁹ A beépített Alexa FR,DE,ES,ES,IT,EN nyelveken érhető el az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Írországban és Ausztriában.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).

Saját fejlesztésű, kifejezetten a járműveinkhez tervezett tartozékok: ezeket a tartozékokat saját mérnökeink tervezték, így azok minden vonatkozó Nissan-szabványnak megfelelnek. Ezen termékekre személyautók esetén 3 év/ 100,000 km (amelyik előbb teljesül) garanciát vállal a gyártó, ha a felszerelés a gépjármű átadás előtt vagy új gépjármű esetében a garanciában meghatározott időszakon belül történik, vagy a tartozék vásárlását követő 12 hónapra vonatkozik (a hosszabb időszak érvényesül).