Új Nissan X-Trail 2017
  • Kezdő listaárA Nissan X-Trail 2017 formatervének kollázsa

A NISSAN X-TRAIL FORMATERVE

ERŐT SUGÁRZÓ STÍLUS

Az acél- és krómvonalakból álló, 19"-os könnyűfém keréktárcsával rendelkező Nissan X-Trail jelentős tényező az utakon.

A NISSAN X-TRAIL TECHNOLÓGIÁJA

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

A NissanConnecttel használhatja az útvonalterveket, és hozzáférhet a mobilalkalmazásaihoz, valamint élvezheti kedvenc zeneszámait a Premium Bose hangrendszerrel.

A Nissan X-Trail 2017 haladás közben, nedves úton

A NISSAN X-TRAIL TELJESÍTMÉNYE

BÁRMILYEN ÚTON, MINDEN IDŐBEN

Az intelligens erőátvitel, a dinamikus vezetési technológiák és az intuitív összkerékmeghajtási funkciók teszik lehetővé a Nissan X-Trail közvetlen irányíthatóságát, hogy megfeleljen az összes környezeti viszonynak.

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT MODELLJÉT

Magasabb szintre emelheti a Nissan X-Trail-jét hogy az stílusosabb és biztonságosabb legyen mint valaha.


*A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

 

A feltüntetett kezdőár a Nissan X-Trail Visia dCi 150 MT, 7 üléses verzióra vonatkozik; a nagycsaládosok számára igényben vehető kedvezményt tartalmazza. A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.
2019. július 1-je után a három- vagy több gyermekes családok legalább 7 üléses új személygépkocsi vásárlásához 2,5 millió forint (de legfeljebb a bruttó vételár 50%-ának megfelelő) vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól. A támogatás igénylése – a megfelelő személyautó kiválasztását követően – a Magyar Államkincstár (MÁK) ügyfélszolgálatainál vagy a kormányablakoknál benyújtott kérelemmel történik. A jogosultsági feltételek fennállása esetén a MÁK kiállítja a támogatást megállapító határozatot. Ezt követően legfeljebb 6 hónapon belül lehet az adásvételi szerződést megkötni, majd bemutatni a MÁK-nak, amely ezt követően közvetlenül a kereskedő bankszámlájára folyósítja a támogatás összegét, az igénylő nagycsaládosoknak így csak a fennmaradó összeget kell megfizetniük. További részletekért látogasson el a http://csalad.hu/cikk/nagycsaladosok-autovasarlasi-tamogatasa
X-Trail: üzemanyagfogyasztás - vegyes (WLTP): 6,5-8,5 l/100 km, CO2 kibocsátás - vegyes (WLTP): 171-208 g/km.
Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg.
A Nissan Finance finanszírozási ajánlat a 2019.07.01 után megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral. Az elvárt önerő minimum 40 %, futamidő maximum 48 hónap, a finanszírozás összege legalább 600 000,-Ft. A hirdetés szerinti THM érték meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is ha a kamatfelár mértéke változatlan. A finanszírozó a lízingszerződés teljes futamidejére Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. a finanszírozásról egyedi hitelbírálat során dönt, a finanszírozásra vonatkozó végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, a finanszírozásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el. 
A jelen hirdetésben közölt adatok és tények nem teljes körűek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.