Nissan ARIYA wide-open, modern interior

Merész megjelenés, amely szembe megy az elvárásokkal

DIZÁJN

Azt szeretnénk, ha minden Nissan lelke jellegzetes japán DNS-sel rendelkezne, amelyet egyszerű, mégis erőteljesen modern módon közvetítünk - ezt nevezzük 'Időtlen japán futurizmusnak'.

Alfonso Albaisa,

a globális formatervezésért felelős vezető alelnök

A korlátoktól megszabadulva új tervezési lehetőségek öltenek formát

TÁRSALGÓ AZ UTASTÉRBEN

Nissan ARIYA wide-open, modern interior

Egy sajátos EV térarchitektúrát akartunk létrehozni... sík padlóval, nyitott térrel. Majdnem olyan, mintha egy színházban ülnénk.

Giovanny Arroba,

vezető design igazgató

Nissan ARIYA power sliding center console

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány személyes a Nissan ARIYA?

Milyen méretosztályba sorolható a Nissan ARIYA, mik a külső méretei?

KÖVETKEZŐ
Fedezze fel az ARIYA-t minden szögből!
Next photo
/

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken érhető el .
2 Bose® Personal hangrendszer csak egyes felszereltségi szinteken érhető el.
3 Bizonyos felszeretlségek elérhetősége verziónként változhat; lehet az adott felszereltségi szint része vagy extraként elérhető.
4 Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alap ján határozták meg.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).