VEZETÉSI ASSZISZTENS & BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

Fedezze fel a Nissan ARIYA olyan jellemzőit, mint a vezetéstámogató technológia, a sávváltás-asszisztens, az intelligens 360°-os monitor és még sok minden más. 

Engedje, hogy az ARIYA ProPILOT technológiái segítsék Önt a forgalomban és a parkolásban. Könnyebb a vezetés, ha megosztja a feladatokat.

PROPILOT TECHNOLÓGIA

Nissan ARIYA driver with hands on steering wheel illustrating ProPILOT with Navi-link

ProPILOT + Navi-link

A ProPiLOT Navi-linkkel követi a forgalom alakulását, a sáv közepén tartja Önt, és a navigációs rendszer segítségével előre jelzi a lehajtókat és a kanyarokat. 1

TARTJA AZ ELŐRE BEÁLLÍTOTT KÖVETÉSI TÁVOLSÁGOT

A SÁV KÖZEPÉN TARTJA ÖNT

Olvassa az utat

Nissan ARIYA view from behind as car steers into a space using ProPILOT Park

ProPILOT Park

Álljon be egy helyre a ProPILOT Park gomb megnyomásával! A Nissan ARIYA átveszi Öntől a kormányzás, gázadás, fékezés és sebességváltás feladatait. 1

Műszaki megoldások egész sora vigyázhat Önre.

VEZETÉSI ASSZISZTENS & BIZTONSÁG

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyek az elérhető, fejlett vezetés támogató rendszerek a Nissan ARIYA-n?

A Nissan ARIYA rendelkezik automatikus vészfékező rendszerrel?

A Nissan ARIYA rendelkezik olyan technológiákkal, melyek segítséget nyújtanak tolatásnál, illetve hátramenetnél?

KÖVETKEZŐ
Dizájn Felfedezése
Next photo
Nissan

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

1 A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

2 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

3 A rendszert nem szabad parkolás közben használni.
Az ábrák és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.

A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.