Elektromos teljesítmény

A Nissan ARIYA úttörő technológiákkal és egy teljesen új EV platformmal új szintre emeli a vezetés élményét.

e-4ORCE

Hajtás

5.7s

0 - 100 km/h

Sport

Mód

A teljesítmény a kezelhetőség és a kényelem növeléséhez

e-4ORCE ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Nissan ARIYA front view on the highway

Ismerkedjen meg az e-4ORCE-szal: a két elektromos motorral ellátott összkerékhajtás-rendszerrel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen nagyobb maximális nyomatékot, stabilitást és agilitást biztosít. De az irányítás új szintje az, ami igazán izgalmassá teszi a vezetést. Az e-4ORCE az összkerékhajtás teljes magabiztosságát kínálja: a meghajtás átkapcsolásának lehetősége 100%-ban az első kerekekről a hátsó kerekekre precíz kezelhetőséget biztosít, miközben az egyes kerekekre jutó nyomaték egyedi szabályozása ellensúlyozza a túl- vagy alulkormányzottságot. A rendszer a fékezéskor is szabályozza a jármű mozgását, így biztosítva a kiegyensúlyozott, stabil autózást.

Elektromos előnyök

EGYENLETES ERŐ

KÉNYELEM MINDENKINEK

ELLENŐRZÉS MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Van a vezetés öröme. És aztán ott van a Nissan ARIYA.

ÉLVEZZE AZ IZGALMAT

Nissan ARIYA cornering on the highway

Az e-4ORCE közel tökéletes, 50/50-es súlyelosztást biztosít.

Ha kiváló kezelhetőséget szeretne, egyensúlyra van szüksége. Ezért terveztük a Nissan ARIYA-t egyenletes súlyelosztással.

e-Pedál

Váltson egypedálos vezetésre az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató - és egy sokkal könnyedebb, intuitívabb és pihentetőbb módja a vezetésnek.¹

Nissan ARIYA driving on a mountain road

Válassza hangulatának, az útviszonyoknak és az igényeinek megfelelően vezetési üzemmódját.

Külön üzemmód minden feladathoz

Nissan ARIYA front view focus on wheel cornering

Sport mód

A vezetés élménye itt kezdődik. Válassza a Sport módot és élvezze az autó maximális teljesítményét. Ha pedig változnak a körülmények, kapcsoljon Eco vagy Snow módra.

Gyakran Ismételt Kérdések

MILYEN TELJESÍTMÉNNYEL ELÉRHETŐ A NISSAN ARIYA?

MILYEN GYORSULÁSI ADATOKKAL RENDELKEZIK A NISSAN ARIYA?

HÁNY LÓERŐVEL RENDELKEZIK A NISSAN ARIYA?

Következő
Ismerje meg az elektromos autózás előnyeit!
Next photo
Nissan

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

 1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

2 Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alap ján határozták meg.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).