Elektromos teljesítmény

A Nissan ARIYA úttörő technológiákkal és egy teljesen új EV platformmal új szintre emeli a vezetés élményét.

e-4ORCE

Hajtás

5.1s

0 - 62 mph

Sport

Mód

A teljesítmény a kezelhetőség és a kényelem növeléséhez

e-4ORCE ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Nissan ARIYA front view on the highway

Ismerkedjen meg az e-4ORCE-szal: a két elektromos motorral ellátott összkerékhajtás-rendszerrel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen nagyobb maximális nyomatékot, stabilitást és agilitást biztosít. De az irányítás új szintje az, ami igazán izgalmassá teszi a vezetést. Az e-4ORCE az összkerékhajtás teljes magabiztosságát kínálja: a meghajtás átkapcsolásának lehetősége 100%-ban az első kerekekről a hátsó kerekekre precíz kezelhetőséget biztosít, miközben az egyes kerekekre jutó nyomaték egyedi szabályozása ellensúlyozza a túl- vagy alulkormányzottságot. A rendszer a fékezéskor is szabályozza a jármű mozgását, így biztosítva a kiegyensúlyozott, stabil autózást.

Elektromos előnyök

EGYENLETES ERŐ

Gyorsítson egy új világ felé a két elektromos motor erejével. Könnyedén. Zökkenőmentesen. Csendesen. Az egyes kerekekre jutó nyomaték szabályozásával a Nissan ARIYA magabiztosan reagál a változó helyzetekre. Ez is felvillanyozó érzés. Nyomja meg a gázpedált, és érezze, ahogy az akár 600 Nm nyomaték azonnal előre lendíti, miközben az e-4ORCE összkerékhajtás tökéletes tapadást biztosít.

KÉNYELEM MINDENKINEK

Az ARIYA fejlett rendszereinek köszönhetően az elektromos autózás a könnyed sikláshoz hasonlít. Mindegy, hogy sűrű forgalomban araszol vagy hirtelen irányváltásra kényszerül nagy sebesség mellett, az ARIYA mindvégig stabil marad. A kényelem is alapértelmezetten jár Önnek, bármilyen útviszonyok mellett is halad. Üdvözöljük a könnyedebb jövőben! Most.

ELLENŐRZÉS MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Kevés dolog növeli annyira a vezető önbizalmát, mint az, ha olyan nehéz helyzeteket is képes kezelni, mint a nedves, jeges vagy havas utak. Az e-4ORCE fejlett hajtáslánc- és féktechnológiái minden kereket külön-külön felügyelnek és vezérelnek, így a Nissan ARIYA maximális tapadással tud haladni. A jármű nagyobb stabilitása a jármű fölötti uralom újszerű érzését nyújtja. Az időjárás nem állhat az Ön útjába.

Van a vezetés öröme. És aztán ott van a Nissan ARIYA.

ÉLVEZZE AZ IZGALMAT

Nissan ARIYA cornering on the highway

Az e-4ORCE közel tökéletes, 50/50-es súlyelosztást biztosít.

Ha kiváló kezelhetőséget szeretne, egyensúlyra van szüksége. Ezért terveztük a Nissan ARIYA-t egyenletes súlyelosztással.

e-Pedál

Váltson egypedálos vezetésre az e-pedállal! Csak nyomja le a pedált a gyorsításhoz, és engedje fel a lassításhoz. Rendkívül szórakoztató - és egy sokkal könnyedebb, intuitívabb és pihentetőbb módja a vezetésnek.¹

Nissan ARIYA driving on a mountain road

Válassza hangulatának, az útviszonyoknak és az igényeinek megfelelően vezetési üzemmódját.

Külön üzemmód minden feladathoz

Nissan ARIYA front view focus on wheel cornering

Sport mód

A vezetés élménye itt kezdődik. Válassza a Sport módot és élvezze az autó maximális teljesítményét. Ha pedig változnak a körülmények, kapcsoljon Eco vagy Snow módra.

Gyakran Ismételt Kérdések

MILYEN TELJESÍTMÉNNYEL ELÉRHETŐ A NISSAN ARIYA?

A Nissan ARIYA kétféle elektromos motorral, egy vagy két motorral, valamint kétféle méretű akkumulátorral rendelhető.

A Nissan ARIYA 63 kWh-s vagy 87 kWh-s akkumulátorral szerelhető fel. A 87 kWh-s akkumulátor egymotoros, e-4ORCE dual és e-4ORCE Performance kivitelben rendelhető. Az e-4ORCE két elektromotoros rendszere új technológia egy Nissan SUV-ben, amely dinamikus vezetési élményt nyújt, a kényelmet és a jó kezelhetőséget azonnali gyorsulással kombinálva.

MILYEN GYORSULÁSI ADATOKKAL RENDELKEZIK A NISSAN ARIYA?

A teljesítmény változatonként eltérő, a leggyorsabb Nissan ARIYA modell 5,1 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. 2

A gyorsulás 0-100 km/órára 7,6 másodperctől a 87 kWh-s elsőkerék-hajtású modell esetében, 5,1 másodpercig terjed, a 87 kWh-s e-4ORCE kétmotoros összkerékhajtású kivitel esetében.

HÁNY LÓERŐVEL RENDELKEZIK A NISSAN ARIYA?

A teljesítmény változatonként eltérő, a legerősebb Nissan ARIYA 394 LE (290 kW) teljesítményt nyújt.

A Nissan ARIYA-ban kínált 63 kWh-s, szimpla villanymotor 217 LE teljesítményű A változattól függően további három variáció létezik. Az e-4ORCE Performance két motoros változat 394 LE-t ad le (teljesítményfogyasztás kW/100km).

Következő
Ismerje meg az elektromos autózás előnyeit!
Next photo
Nissan

 1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

2 Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alap ján határozták meg.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).