Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Azt teheti, amit szeretne - amikor csak szeretné.

Jó érzés, ha autója hallgat Önre. Olyan, mintha a személyi asszisztense mindig Ön mellett ülne.

Nissan Hangvezérlés

Nissan ARIYA person speaking to illustrate hey Nissan Voice Control

NISSAN VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS

Nissan ARIYA-ja megérti a természetes beszélt nyelven kiadott parancsokat, hogy a kívánt szolgáltatást nyújthassa Önnek.

Amazon Alexa

Amazon Alexa segít, hogy a hangoddal irányítsd a zenét, megtaláld a legközelebbi kávézót vagy parancsot adj okosotthonodnak!

Nissan ARIYA dash display showing Amazon Alexa Built-in voice recognition

Mindig naprakész és készen áll a következő kihívásokra

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

Nissan ARIYA with illustration of firmware updates being beamed into the car

Minden ARIYA a legújabb ARIYA

A vezeték nélküli firmware-frissítésekkel a jármű szoftverét a legújabb verzióra frissítjük. Így a ma megvásárolt Nissan ARIYA holnap is aktuális lesz.

Tegye egyedivé műszerfalát! Kövesse nyomon az útjait. Irányítsa távolról crossoverét.

ALAPVETŐ TUDNIVALÓK

Nissan ARIYA with person's finger swiping touch-screen of integrated display interface

Integrált kijelzőfelület

Ossza meg a legfontosabb járműinformációkat két 12,3"-os kijelző - az infotainment képernyő és a digitális kombinált kijelző - között.

Nissan ARIYA touch-screen displaying Intelligent Route Planner

Intelligens Útvonaltervező

Tervezd meg utazásod az intelligens útvonaltervezővel - akár úgy, hogy utadat töltőpontok szegélyezzék. 1

NissanConnect Services alkalmazás

Ismerkedjen meg új útitársával! Használja az alkalmazást az ajtók távoli zárásához/nyitásához és a töltés elindításához. 2

Nissan ARIYA smartphone with NissanConnect app displayed

Fedezze fel a csatlakozási lehetőségeket!

MARADJON SZINKRONBAN

Gyakran Ismételt Kérdések

MILYEN TECHNOLÓGIAI ÉS KONNEKTIVITÁSI FUNKCIÓKAT KÍNÁL A NISSAN ARIYA?

A Nissan ARIYA tele van technológiával. A teljesen digitális műszeregységtől kezdve a kettős 12,3"-os kijelzővel a vezeték nélküli töltésen át a ProPILOT Parkig az ARIYA gondoskodik mindenről.A Nissan ARIYA számos összekapcsolt fedélzeti és fedélzeten kívüli funkciót kínál.
A hálózatba kapcsolt fedélzeti funkciói közé tartoznak:
- Digitális műszerfal, kettős 12,3"-os kijelzővel, amely testre szabható, hogy a legfontosabb járműadatoktól kezdve a vezetés támogató funkciókig mindent nyomon követhessen.
- Virtuális személyi asszisztens, hangvezérléssel és Amazon Alexával. Beállíthatja zenéi lejátszási listáját, vagy megkérheti a Nissan Voice Controlt, hogy végezzen el olyan feladatokat, mint például a hőmérséklet beállítása az autóban.
- Az Intelligens Útvonaltervező lehetővé teszi, hogy valós idejű információk alapján optimális útvonalat határozzon meg.
A hálózatba kapcsolt, fedélzeten kívüli funkciói közé tartoznak:
- A NissanConnect Service alkalmazással távolról állíthatja be az időbeosztását és a klímaberendezést. Az ajtókat is nyithatja/zárhatja távolról.
- Emellett telefonjáról ellenőrizheti a gépkocsi állapotát (pl. a töltés állapotát).

A Amazon Alexa segítségével az ARIYA-ból is csatlakozhat okosotthonához.

A Nissan ARIYA olyan technológiákat is kínál, amelyek segítenek az olyan feladatok végrehajtásában, mint pl. a párhuzamos parkolás. Csak nyomja meg a ProPILOT Park gombot, és az ARIYA elvégzi a többit. 2 5 6 7

Az APPLE CARPLAY® ÉS AZ ANDROID™ ELÉRHETŐ A NISSAN ARIYA-BAN?

Igen, az Apple CarPlay® és az Android Auto™ rendelkezésre áll. 3

Igen. Az Apple CarPlay® és az Android Auto™ rendelkezésre áll. Ezeken kívül a Nissan ARIYA vezeték nélküli Apple CarPlay® szolgáltatást is kínál, ami azt jelenti, hogy nem kell vezetékkel csatlakoztatni a telefont a szinkronizáláshoz.

MEKKORA A KÖZPONTI KIJELZŐ MÉRETE A NISSAN ARIYA-BAN?

A Nissan ARIYA kettős, egyenként 12,3"-os HD digitális képernyővel rendelkezik minden információ és szórakoztató tartalom megjelenítéséhez

KÖVETKEZŐ
Nézze meg virtuális autóbemutatónkat!
Next photo
/

1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

2 A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

3 A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

4 A mobil telefonnal csak akkor csatlakozzon a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

5 A rossz jelerősség befolyásolhatja az érzékenységet és a használatot. Az optimális használat érdekében, gondoskodjon róla, hogy az autó jó vételi körülmények között legyen.

6 A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).