Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Azt teheti, amit szeretne - amikor csak szeretné.

Jó érzés, ha autója hallgat Önre. Olyan, mintha a személyi asszisztense mindig Ön mellett ülne.

Nissan Hangvezérlés

Nissan ARIYA person speaking to illustrate hey Nissan Voice Control

NISSAN VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS

Nissan ARIYA-ja megérti a természetes beszélt nyelven kiadott parancsokat, hogy a kívánt szolgáltatást nyújthassa Önnek.

Amazon Alexa

Amazon Alexa segít, hogy a hangoddal irányítsd a zenét, megtaláld a legközelebbi kávézót vagy parancsot adj okosotthonodnak!

Nissan ARIYA dash display showing Amazon Alexa Built-in voice recognition

Mindig naprakész és készen áll a következő kihívásokra

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

Nissan ARIYA with illustration of firmware updates being beamed into the car

Minden ARIYA a legújabb ARIYA

A vezeték nélküli firmware-frissítésekkel a jármű szoftverét a legújabb verzióra frissítjük. Így a ma megvásárolt Nissan ARIYA holnap is aktuális lesz.

Tegye egyedivé műszerfalát! Kövesse nyomon az útjait. Irányítsa távolról crossoverét.

ALAPVETŐ TUDNIVALÓK

Nissan ARIYA with person's finger swiping touch-screen of integrated display interface

Integrált kijelzőfelület

Ossza meg a legfontosabb járműinformációkat két 12,3"-os kijelző - az infotainment képernyő és a digitális kombinált kijelző - között.

Nissan ARIYA touch-screen displaying Intelligent Route Planner

Intelligens Útvonaltervező

Tervezd meg utazásod az intelligens útvonaltervezővel - akár úgy, hogy utadat töltőpontok szegélyezzék. 1

NissanConnect Services alkalmazás

Ismerkedjen meg új útitársával! Használja az alkalmazást az ajtók távoli zárásához/nyitásához és a töltés elindításához. 2

Nissan ARIYA smartphone with NissanConnect app displayed

Fedezze fel a csatlakozási lehetőségeket!

MARADJON SZINKRONBAN

Gyakran Ismételt Kérdések

MILYEN TECHNOLÓGIAI ÉS KONNEKTIVITÁSI FUNKCIÓKAT KÍNÁL A NISSAN ARIYA?

Az APPLE CARPLAY® ÉS AZ ANDROID™ ELÉRHETŐ A NISSAN ARIYA-BAN?

MEKKORA A KÖZPONTI KIJELZŐ MÉRETE A NISSAN ARIYA-BAN?

KÖVETKEZŐ
Nézze meg virtuális autóbemutatónkat!
Next photo
/

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

1 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

2 A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

3 A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

4 A mobil telefonnal csak akkor csatlakozzon a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

5 A rossz jelerősség befolyásolhatja az érzékenységet és a használatot. Az optimális használat érdekében, gondoskodjon róla, hogy az autó jó vételi körülmények között legyen.

6 A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).