Hatótáv és töltés: A lehetőségek elektromosak

A folyamatos innováció révén a Nissan ARIYA megkérdőjelezi a konvenciókat. Több egy elektromos autónál! Ez a vezetés teljesen új módja.

Állítson össze olyan kombinációt, amitől eláll a lélegzete

Akkumulátor & Hajtások

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

Kezdje a tökéletes testre szabással

Az akkumulátor, a motor és a meghajtás különböző kombinációin alapuló kínálatban mindenki számára létezik egy testre szabott Nissan ARIYA. Fedezze fel, melyik változat a legmegfelelőbb az Ön számára.

ARIYA 63 kWh

ARIYA 87 kWh

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Tartsa magasan az energiaszintet és még magasabban az elvárásokat! Tegyen meg akár 500 km-t egyetlen feltöltéssel.

HATÓTÁV & TÖLTÉS

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Töltés okosan

Ütemezze az otthoni töltést okostelefonjáról, és válasszon olyan időpontokat, amikor alacsonyabbak az áramköltségek.

OTTHONI TÖLTÉS (TYPE 2)

Az otthoni töltés legegyszerűbb módja a Type 2 kábel használata, amelyet egy hozzá tartozó, váltóáramú töltővel együtt szállítunk, melyet szakszerűen felszereltethet.

Nissan Aryia Home charging type 2

Minden Nissan ARIYA számos előnnyel jár - a nulla károsanyag-kibocsátás csak a kezdet.

EV ELŐNYÖK

Nissan ARIYA charging at home in carport

Alacsonyabb fenntartási költségek

Mivel egy elektromos autóban kevesebb mozgó alkatrész van, mint egy hagyományos autóban, elkerülheti a költséges alkatrészek rendszeres cseréjét.

További előnyök

Az Ön városa, állama vagy megyéje más előnyöket és ösztönzőket is kínálhat az elektromos gépkocsi tulajdonosoknak - az adókedvezményektől a dugódíjmentességig.

Gyakori kérdések

Mekkora a Nissan ARIYA hatótávja?

Hány kilómétert tud megtenni a Nissan ARIYA egy feltöltéssel?

KÖVETKEZŐ
Vezetési Asszisztens & Biztonság
Next photo
Nissan

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

1 - 2 A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. / / Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).