Hatótáv és töltés: A lehetőségek elektromosak

A folyamatos innováció révén a Nissan ARIYA megkérdőjelezi a konvenciókat. Több egy elektromos autónál! Ez a vezetés teljesen új módja.

Állítson össze olyan kombinációt, amitől eláll a lélegzete

Akkumlátorok & Hajtások

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

Kezdje a tökéletes testre szabással

Az akkumulátor, a motor és a meghajtás különböző kombinációin alapuló kínálatban mindenki számára létezik egy testre szabott Nissan ARIYA. Fedezze fel, melyik változat a legmegfelelőbb az Ön számára.

ARIYA 63 kWh

A legjobb választás azoknak a családos ingázóknak, akik hétvégi kalandokra vágynak és ritkábban kell hosszú utakat megtenniük. Coupé-crossover stílus, elsőkerék-hajtással, 160 kW / 218 LE teljesítmény és 300 Nm forgatónyomaték, 160 km/h végsebesség és akár 360* km hatótávolság. 1 2

ARIYA 87 kWh

Maximalizálja a hatótávolságot a hosszabb távokra utazók igényeinek kielégítésére: nem kell többet a megtett kilométerek miatt aggódnia. Elsőkerék-hajtás, 178 kW / 242 LE teljesítmény és 300 Nm forgatónyomaték, amely az Ariya 63 kWh-val megegyező menetteljesítményeket biztosít, a hatótávolság pedig akár 500 km*-re is nőhet. 1 2

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Mindkét világ legjobbja: a nagyobb hatótávú versenyző az e-4ORCE technológia minden praktikus előnyével, hogy újra értelmezze a prémium vezetési élményt. 225 kW / 306 LE teljesítménnyel, 600 Nm nyomatékkal, 200 km/h végsebességgel és akár 460 km* hatótávolsággal 1 2

ARIYA e-4ORCE 87 kWh PERFORMANCE

A legjobb teljesítmény/technológia kombinációt kínáló radikális csúcsmodell, összkerékhajtással és két motorral.
Hatalmas, 290 kW / 394 LE teljesítménnyel, amely 5,1 mp alatt gyorsítja 0-100 km/órás sebességre és akár 400 km* hatótávolságot biztosít. 1 2

Tartsa magasan az energiaszintet és még magasabban az elvárásokat! Tegyen meg akár 500 km-t egyetlen feltöltéssel.

HATÓTÁV & TÖLTÉS

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Töltés okosan

Ütemezze az otthoni töltést okostelefonjáról, és válasszon olyan időpontokat, amikor alacsonyabbak az áramköltségek.

OTTHONI TÖLTÉS (TYPE 2)

Az otthoni töltés legegyszerűbb módja a Type 2 kábel használata, amelyet egy hozzá tartozó, váltóáramú töltővel együtt szállítunk, melyet szakszerűen felszereltethet.

Nissan Aryia Home charging type 2

Minden Nissan ARIYA számos előnnyel jár - a nulla károsanyag-kibocsátás csak a kezdet.

EV ELŐNYÖK

Nissan ARIYA charging at home in carport

Alacsonyabb fenntartási költségek

Mivel egy elektromos autóban kevesebb mozgó alkatrész van, mint egy hagyományos autóban, elkerülheti a költséges alkatrészek rendszeres cseréjét.

További előnyök

Az Ön városa, állama vagy megyéje más előnyöket és ösztönzőket is kínálhat az elektromos gépkocsi tulajdonosoknak - az adókedvezményektől a dugódíjmentességig.

Gyakori kérdések

Mekkora a Nissan ARIYA hatótávja?

A Nissan ARIYA hatótávolsága változattól függően akár 500 km is lehet.A Nissan ARIYA akár 360 km (az ARIYA 63 kWh-s változat esetében), illetve akár 500 km (az ARIYA 87 kWh-s változat esetében) WLTP szerinti kombinált hatótávolságot is kínál. További információkért kattintson ide.

Hány kilómétert tud megtenni a Nissan ARIYA egy feltöltéssel?

A Nissan ARIYA akár 500 kilométert is megtehet egyetlen teljes feltöltéssel.A választott verziótól függően a Nissan ARIYA akár 500 kilométert is megtehet egy teljesen feltöltött akkumulátorral.

KÖVETKEZŐ
Vezetési Asszisztens & Biztonság
Next photo
Nissan

1 - 2 A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. / / Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).