GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

¹ 5 év / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) Gyártói garancia az LCV termékcsaládra Korlátlan futásteljesítmény a festésre, a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra, az útmenti segítségnyújtásra és a korróziós garanciákra.További részletekért kérjük, forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a www.nissan.hu címre.


² Kérjük, ellenőrizze a rendelkezésre állást a márkakereskedőjénél.


³ A hatótávolsági adatok az EU jogszabályainak megfelelő laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési magatartás és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg.


⁴ A ProPILOT Asszisztens korlátozott számú járműhöz és csak automata sebességváltókhoz érhető el. A ProPILOT Asszisztens egy fejlett vezetőtámogató technológia, de nem képes megelőzni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag "Eyes on/ Hands On" (szemmel/ kézzel) autópályákon (sorompókkal elválasztott út) használható. A Navi-Link támogatja a közlekedési táblák felismerését, amely nem minden körülmények között képes felismerni és leolvasni az összes közlekedési táblát. A járművezetőnek figyelnie kell az összes közlekedési táblát és be kell tartania a közlekedési szabályokat. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és mindig uralja a járművet. A részletekért kérjük, olvassa el a használati útmutatót.


⁵ Az EV változatban elérhető funkció.


 ⁶ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy felszereltségi osztálytól függően ingyenesen elérhető. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a [telefonszám/e-mail cím] címre. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően kell használni. A járművezetők csak akkor használhatják a rendszert, ha az biztonságos. A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, ami befolyásolhatja a jármű teljes irányítását. 


⁷ Nem szabad kizárólag a vezetőkényelmi funkciókra hagyatkozni. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem minden körülmények között és nem minden körülmények között működnek. A sebesség és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan TECHNOLÓGIÁKkal kapcsolatos feltételekért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy a www.nissan.hu címre.