Az egyedülálló SUV

Nissan QASHQAI

GÖRGESSEN LE ÉS FEDEZZE FEL!

Nissan QQ Driving shot Transparent engine

E-POWER

Forradalmi elektromos meghajtás, töltés nélkül: ez a NISSAN e‑POWER

Élvezze az izgalmas, elektromos vezetési élményt. A Nissan e‑POWER egy egyedülálló technológia, amely a városi vezetés élményének halkabb és hatékonyabb módját kínálja. A benzinmotor által feltöltött akkumulátorral nincs szükség konnektorra a töltéshez. A Qashqai elérhető mild-hybrid hajtáslánccal is - egy fejlett benzinmotorral, amelyet elektromos energia segít, és amely kétkerék-meghajtású és négykerék-meghajtású üzemmódban⁷ is elérhető.

FORMATERVEZÉS

Evolúció a maximumon

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-k új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák és a kiváló aerodinamika tökéletesíti a crossover dizájnt.

BELSŐ ÉS CSOMAGTÉR

Praktikum és minőség mesterfokon

A kényelemről a részben nappabőr¹ vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is.

SEGÉDRENDSZEREK

A technológia kéznél van

A Nissan Intelligent Mobility³ magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

1/2 12,3"-os TELJES TFT KIJELZŐ

A különféle, testre szabható lehetőségekkel a 12.3”-os kijelző az Ön igényeihez alakítható.

Nissan QQ Detail interior dashboard

1/2 10.8’’-os szélvédőre vetített head-up display

A HUD információkat jelenít meg a vezető látóterében, mint pl. a sebességkorlátozó táblák, a szélvédőre vetítve.⁸

Nissan QQ Head up display

1/2 ProPILOT Asszisztens Navi-Linkkel²

Megkönnyíti a munkába járást, betartva a beállított követési távolságot és a sáv közepén tartja a gépkocsit. A Navi-Link pedig figyeli az Ön előtt lévő utat és segít beállítani a megfelelő sebességet.

Nissan QQ Propilote 2D illustration

1/2 Segédrendszerek és biztonsági technológiák

Technológiai megoldások egész sora vigyázhat Önre.

Nissan QQ Intelligent lane intervention Simplify 3D
Nissan QQ Powertrains driving performance

HAJTÁSLÁNCOK

e‑POWER és mild‑hybrid – Az autózás új szintre lépése

Válassza az új, egyedülálló e-POWER hajtásláncot, amely ötvözi egy teljesen elektromos autó teljesítményét a gyorsan és kényelmesen megtankolható benzinmotor kényelmével. A mild‑hybrid rendszer is kiváló választás lehet, mely egy fejlett benzinmotorból és egy kiegészítő elektromotorból álló, kifejezetten a 4WD modelljeinkhez kifejlesztett rendszer.

KAPCSOLÓDJON MINDIG

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.

1/2 Hangutasításokkal kezelhető személyi asszisztens

Az Amazon Alexa®-val és Google Assistant™-tel rendelkező készülékek lehetővé teszi, hogy otthona kényelméből kezelje gépkocsiját.⁴ ⁶

Nissan QQ voice control

1/2 INTELLIGENS FIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK

Kapjon figyelmeztetést, ha gépkocsija például elhagy egy földrajzi területet vagy túllép egy bizonyos sebességet.⁴

Nissan QQ phone handing by a hand

1/2 TÁVVEZÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTÉS⁴

Maradjon mindig kapcsolatban a vezetéknélküli töltés kényelmével, mely tökéletes kiegészítő okostelefonjához.

Nissan QQ wireless charging

1/2 TOVÁBBFEJLESZTETT TÉRKÉPEK ÉS LIVE TRAFFIC

A Qashqai a TomTom® térképekkel segít megtervezni útját és folyamatosan frissíti azt, hogy elkerülhesse a közlekedési dugókat.

Nissan QQ Interior dashboard consol

VERZIÓK

ÚJ NISSAN QASHQAI FELSZERELTSÉGEK

A vadonatúj Nissan Qashqai a hibrid SUV új változata, új technológiával, új méretekkel és új formákkal. Vegye szemügyre közelebbről az új Nissan Qashqai technológiáját és keresse meg az Önhöz passzoló felszereltséget!

1/2 Qashqai Visia

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók, 7”-os digitális kormány mögötti kijelző, elülső és hátulsó LED lámpák, vezetésimód-választó, intelligens sebességtartó automatika, visszagurulást gátló asszisztens. A verzió, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Nissan new QQ Visia 3/4 front

1/2 Qashqai Acenta

I-kulcs, 8”-os NissanConnect kijelző, vezeték nélküli Apple Carplay, tolatókamera és kétzónás automata klímaberendezés – csak néhány a kiváló funkciók közül. A verzió, amely még többet nyújt.

Nissan new QQ Acenta 3/4 front

1/2 Qashqai N-Connecta

12,3”-os teljesen digitális mérőműszer, 9”-os NissanConnect kijelző csatlakoztatott szolgáltatásokkal, navigációval, vezeték nélküli Apple CarPlay, 360 fokos monitor és mindezek mellé egy egészen új szinten álló kényelem mindenki számára. A verzió, amely teljes magabiztosságot nyújt.

Nissan new QQ N-Connecta 3/4 front

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT Asszisztens Navi-LINK-kel, head-up kijelző, érintés nélküli elektromos csomagtérajtó, adaptív távolsági fényszóró és teljes csatlakoztathatóság, beleértve a vezeték nélküli töltőt is. A verzió, amely a legnagyobb kényelmet és a legtöbb vezetési technológiát nyújtja.

Nissan new QQ Tekna 3/4 front

1/2 Qashqai Tekna+

Nappa részben bőr / részben polietilén ülések masszázs funkcióval, intelligens kulcs felhasználói profillal, memóriás vezetőülés és visszapillantó tükör, valamint vezeték nélküli töltő. A verzió, amelyben minden megvan.

Nissan new QQ Tekna+ 3/4 front

Találja meg az Önhöz legjobban illő verziót!

Kattintson, hasonlítsa össze a különböző verziókat és találja meg az Önhöz passzoló modellt!

Compare tabs

TARTOZÉKOK

Hangsúlyozza stílusát!

Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.

1/2 Külső megjelenés: Elegance csomag

Adjon különleges megjelenést gépkocsijának stílusos króm kiegészítőkkel!

Nissan New QQ rear finisher

1/2 Vontatás csomag

Vállalkozzon nagyobb kalandokra a családdal! Vigye magával a quadot, a lakókocsit vagy a csónakot is!

Nissan New QQ load carrier “Easy fix”

1/2 Védelem csomag

Élvezze a nagyobb kényelmet, miközben védi a Qashqai utasterét!

Nissan New QQ quality mats and trunkliner reversible

Állítsa össze az Önhöz legjobban illő Qashqait!

Konfigurálja az Ön stílusának és igényeinek megfelelően! Válassza ki a színt, felszereltségi szintet és minden további fontos részletet!

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front
Nissan Qashqai e-POWER surrounded by sparks

e-POWER

Kövesse a szikrát!

Ahogy beindítja új Nissan Qashqai e-POWER-ét, új érzések szikráznak fel Önben. Fedezze fel az egyedülálló elektromos vezetési élményt, töltés nélkül.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a kiadás utáni módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ Részben bőr/részben PVC ülések

² A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁸ A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.

 

³ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével!

⁴ A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

⁵ Az e-POWER meghajtás 2022 tavaszától lesz elérhető.

⁶ Az ügyfélnek Amazon®/ Google™ fiókra lesz szüksége a szolgáltatás használatáhozAz ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak.

⁷ Kiterjesztett stop/start funkció gurulás közben csak az automata sebességváltós változatoknál érhető el.

Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.

A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem
alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.