Új Nissan Qashqai

e-POWER & Mild Hybrid

Hajtásláncok

140 - 190 LE

Maximális teljesítmény

5,1-6,3 l/ 100 km

Fogyasztás

117-170 (WLTP*)

C02 kibocsátás

Nissan Qashqai e-Power teljes elülső statikus nézet, amelyen egy férfi a motorháztetőnek dől.

DESIGN

Karcsúbb, sportosabb és merészebb design

Az új generációs Qashqai merészebb és kifinomultabb szintre emeli az SUV dizájnt az újratervezett első hűtőrácsával, kifinomult és frissített belső terével, újonnan tervezett fényszóróival és hátsó lökhárítójával. Ellenállhatatlan?

Nissan Qashqai e-Power vezetési felvétel a hídon - Hibrid SUV

HAJTÁSLÁNCOK

e-POWER vagy Mild Hybrid?

Ismerje meg a két újragondolt hibrid hajtáslánc közötti különbséget, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Nissan Qashqai e-Power közeli oldalnézet egy telefont tartó nővel.

TECHNOLÓGIÁK

Összekapcsolt, személyre szabott és támogatott vezetési élmény

Fokozza vezetési élményét a Qashqai segítségével, amelyhez beépített Google funkciók tartoznak (Google Asszisztens, Google Térkép és még sok más a Google Play áruházból) ¹. A személyre szabható vezetői profil megjegyzi az Ön igényeit és preferenciáit, beleértve a nyelvi beállításokat, az ülésállítást, a rádiót, a navigációt és még sok mást (hat vezetői profil lehetséges) ² ³.

Qashqai típusok

MÉRETEK

A QASHQAI méretei

A merész, városbarát külső könnyű manőverezhetőséget biztosít hatalmas csomagtérrel.

1/2 TELJES MÉRET

A - Teljes hossz: 4 425 mm<br> B - Tengelytávolság: 2 665 mm<br> C - Teljes szélesség: 1 835 mm (tükrök nélkül)<br> D - Teljes magasság: 1 625 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design háromnegyedes hátsó nézetben, a csomagtér méreteit mutatva

1/2 CSOMAGTÉR KAPACITÁS

A - Akár 504 liter, csomagtértálca nélkül<br> B - Akár 1593 liter, lehajtott ülésekkel

Nissan Qashqai e-Power felülnézeti illusztrációk a csomagtér kapacitását mutatva

1/2 CSOMAGTÉR MÉRETE

A - Maximális hossz: 868 - 869 mm, felhajtott hátsó ülésekkel<br> B - Maximális szélesség: 1 100 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design háromnegyedes hátsó nézetben, a csomagtér méreteit mutatva
With many flexible finance options availabe, you too could enjoy the Nissan Qashqai at a surprisingly affordable price.

Latest Qashqai offers

TARTOZÉKOK

Hangsúlyozza egyéni stílusát

Törekedj az eleganciára. Az innovatív designjuknak köszönhetően a a Nissan QASHQAI tartozékai ideálisak a városi élethez vagy családi kirándulásokhoz ⁴.

1/2 SPORT CSOMAG

A sportcsomag olyan tartozékokat kombinál, amelyek megvédik az autóját a mindennapos ingázások során és a hétvégi kirándulások alkalmával is, miközben sportos, dinamikus megjelenést kölcsönöz neki.

 Nissan Qashqai e-Power sport csomag tartozékok részleteinek képe

1/2 FELFEDEZŐ CSOMAG

Kölcsönözzön dinamikus megjelenést autójának az új felfedező csomaggal.

 Nissan Qashqai e-Power  felfedező csomag tartozékok részleteinek képe

1/2 ÚJRAHASZNOSÍTOTT SZŐNYEGEK⁷

Védje meg a Qashqai belsejét tökéletesen illeszkedő, strapabíró és minőségi újrahasznosított anyagokból készült padlószőnyegekkel.

Nissan Qashqai e-Power tartozékok, kép az újrahasznosított szőnyegről

¹ A Google, Google Play és Google Térkép a Google LLC védjegyei.

² A NissanConnect szolgáltatások használatához szüksége van egy NissanConnect felhasználói fiókra, regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie a NissanConnectbe felhasználónevével és jelszavával. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

A szolgáltatások elérhetősége országonként, modellenként, kivitelénként és szolgáltatási időszakonként változhat. Néhány szolgáltatás díjköteles lehet a NissanConnect Services alkalmazásban meghatározott előfizetési időszakra vonatkozóan. További információkért látogasson el a NissanConnect Services alkalmazásba, a Nissan weboldalára, forduljon Nissan márkakereskedőjéhez, vagy hívja a központi ügyfélszolgálatot (telefonszám).

A NissanConnect használatához mobiltelefont csak akkor szabad csatlakoztatni, ha az autó biztonságosan parkol.A rendszer használatának mindig a KRESZ szabályaival összhangban kell történnie. A vezetők csak akkor használhatják a rendszert, ha biztonságos körülmények között tehetik ezt meg. Fontos, hogy a felhasználók tudatában legyenek annak, hogy a kihangosító technológia a figyelmüket elterelheti az útról, ami hatással lehet a jármű feletti teljes kontrollra.

³ Ne hagyatkozzon kizárólag a vezető kényelmét szolgáló funkciókra. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem működnek minden körülmény között. A sebesség és az egyéb korlátozások továbbra is érvényesek. A Nissan technológiáival kapcsolatos feltételekért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.

⁴ A bemutatott tartozékok csak bizonyos kategória felett kaphatók alap- vagy extrafelszereltségként. További költségek is felmerülhetnek."A Nissan Select tartozékokat a Nissan jóváhagyott partnerei biztosítják. Garanciát vállalnak a saját feltételeik szerint, ami minimum egy év garancia. További részletekért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.A vásárló által a járműre felszerelt tartozékok és egyéb kiegészítők kihathatnak a meghirdetett kínálatra. Az eredeti Nissan tartozékokra vonatkozik a 3 év/100 000 km új jármű garancia (amelyik előbb bekövetkezik), ha azokat a Nissan márkakereskedő vagy javítóműhely szerelte be a jármű leszállítása előtt, vagy az új jármű garanciális időszaka alatt. Az új jármű garanciális időszakán kívül beszerelt, illetve harmadik fél vagy a vásárló által beszerelt eredeti tartozékokra csak az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra vonatkozó 12 hónapos / kilométer limit nélküli garancia vonatkozik.

Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott tartozékok előfordulhat, hogy nem, vagy nemalapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.(felár ellenében)