1 A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.
A NissanConnect használatához a mobiltelefon csatlakoztatását csak akkor ajánlott végrehajtani, amikor az autó biztonságosan le van parkolva. A rendszer használatának mindig összhangban kell lennie a KRESZ szabályaival. A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

2 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

3 A megadott adatok belső teszteken alapulnak. A megadott információk tájékoztató jellegűek és nem egy bizonyos járműre vonatkoznak. Az információ nem képezi az ajánlat részét. A megadott értékek több tényező függvényében változhatnak, mint pl. az extra felszerelések, az akkumulátor állapota, a légkondicionálás, a karbantartás, a vezetési stílus és a nem műszaki tényezők, mint az időjárási- és pillanatnyi útviszonyok stb. Az értékek valós körülmények között eltérőek lehetnek. A Nissan kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy a kalkulátort bármikor módosítsa.

4 A megadott értékek 40kWh (Nissan LEAF) és 62kWh (Nissan LEAF e+) kapacitású akkumulátorokra vonatkoznak. A töltési idő a töltési körülményektől függ, ideértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a környezeti hőmérsékletet a használat helyén. A jelzett gyors töltési időhöz CHAdeMO gyors töltő használata szükséges. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy az utazások nagy részét lehetővé tegye a mindennapi életben, és töltési védelemmel van ellátva, hogy védje az akkumulátort a rövid időn belül megismételt gyorstöltések során. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő hosszabb lehet, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátorvédő technológiát.

5 Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180- 206; CO2-kibocsátás kombinált (g/km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben.

A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.