100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL
NISSAN LEAF®

  • Kezdő listaár

Nissan LEAF 3/4 front with city in the background

Most sold logo

HATÓTÁV

NAGYOBB

VÁLASZTÉK

NAGYOBB

LÓERŐ

TÖBB

Forrás: AAA, a Nissan LEAF összesített forgalomba helyezése 2018-ban az EU-ban, Norvégiában, Svájcban és Izlandon. Új autó forgalombahelyezési adatok alapján 2013 óta minden évben.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

 

*Forrás: AAA, a Nissan LEAF összesített forgalomba helyezése 2018-ban az EU-ban, Norvégiában, Svájcban és Izlandon. Új autó forgalombahelyezési adatok alapján 2013 óta minden évben.

**A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. Az adatok meghatározása az új, könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján történt.
Energiafogyasztás (Wh/km): vegyes 180-206; CO2-kibocsátás, vegyes (g/km): 0. Zéró CO2-kibocsátás vezetés közben.

 

***A ProPilot a járművek korlátozott körében áll rendelkezésre. A ProPilot fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPilot funkció csak autópályán (akadállyal elválasztott útpályákkal rendelkező úton) használható oly módon, hogy a vezető folyamatosan figyeli az utat és kezét a kormánykeréken tartja. A járművezető felelős azért, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

 

****Az idézett számok a 40 kWh-s (LEAF) és 62 kWh-s (LEAF e+) akkumulátorokra vonatkoznak. Az idő a töltés körülményeitől függ, beleértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a használat helyén tapasztalható környezeti hőmérsékletet. A jelzett gyorstöltési idő a CHAdeMO gyorstöltő használatát igényli. A Nissan LEAF modellt úgy terveztük, hogy a mindennapi élet során előforduló utazások többségét támogassa, és olyan töltési biztonsági intézkedésekkel van ellátva, amelyek védik az akkumulátort a rövid időn belül megismételt többszöri gyorstöltések esetén. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő megnövekedhet, ha az akkumulátor hőmérséklete miatt aktiválódik az akkumulátor védelmére szolgáló technológia.

 

A Nissan Finance finanszírozási ajánlat a 2019.06.18. után megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozás (1 hónapos BUBOR érték alkalmazásával) és változó kamatfelárral, devizanem: forint, minimum önerő: 40%, maximális futamidő: 60 hónap, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing.
A kiemelt ajánlatra vonatkozó további feltételek: a 89 500 Ft havidíj a 600 000 Ft kedvezménnyel csökkentett 11 330 000 Ft bruttó vételár, 7 511 000 Ft kezdőbefizetés, és 36 hónapos futamidő esetén érvényes. A kezdőbefizetés összege az állami támogatás figyelembevételével került meghatározásra. A finanszírozás teljes összege: 3 219 000 Ft, a kamat mértéke: 0% és összege: 0 Ft, a fizetendő teljes összeg: 3 219 000 Ft, THM érték: 0%. A feltüntetett 0%-os THM 70%-os önerő befizetése és 36 hónapos futamidő esetén érhető el. Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 60 hónap, kamat mértéke: 3,57%, kamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozás, THM: 3,68%%, kamat összege: 287 273 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 287 273 Ft, havidíj: 54 788 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek (a kamat mértéke tekintetében 2019. 06. 18. napján érvényes 1 hónapos BUBOR értékkel számolva), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul, akkor is, ha a kamatfelár mértéke változatlan. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az önerő tartalmazza a 1 500 000 Ft állami támogatást.
A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.
A meghatározott hatótáv és lóerő értékek a 40 vagy a 62 kWh-ás verzió maximum értékei. Kombinált áramfogyasztás: 180-206 Wh/km, kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A kép illusztráció. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.