Vadonatúj technológiák:
e-pedal és a ProPILOT

  • Kezdő listaár

A feltüntetett árból még levonásra kerülhet az állami támogatás (max. 1 500 000 Ft)*.
*A Nemzetgazdasági Minisztérium által a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához a bruttó vételár 21%-ának megfelelő, maximum 1 500 000 Ft-ben nyújtott kormányzati támogatás. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A további részletekért keresse fel az e-mobi.hu weboldalt.

 

A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a regisztrációs adót.

 

Az oldalon feltüntetett képek illusztrációk, és nem minden esetben az Ön által választott járművet/színt/műszaki tartalmat tükrözik. A műszaki jellemzők és a felszereltség modellverziótól függően változhat, és bizonyos felszereltség nem minden verzióban elérhető. Megrendelés előtt kérjük, hogy a részleteket, választható színeket, opciókat stb. tekintse meg brosúránkban, vagy vegye fel a kapcsolatot márkakereskedéseinkkel.

**A feltüntetett számok 40 kW teljesítményű akkumulátorra vonatkoznak. A töltés ideje függ a töltő típusától és állapotától, valamint az akkumulátor hőmérsékletétől és a környezeti hőmérséklettől a felhasználási helyen. A jelzett villám feltöltési idő a CHAdeMO villám töltő használatát igényli. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy támogassa a legtöbb utazási helyzetet a mindennapi életben, és fel van szerelve olyan védelmi technológiával, amely megvédi az akkumulátort a rövid időn belüli ismétlődő villám töltés közben is. Az egymást követő villám feltöltéshez szükséges idő hosszabb időt vehet igénybe, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátor védelmi technológiáját.