Vadonatúj technológiák:
e-pedal és a ProPILOT

  • Kezdő listaár

A feltüntetett árból még levonásra kerülhet az állami támogatás (max. 1 500 000 Ft).[1]
[1] A Nemzetgazdasági Minisztérium által a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához a bruttó vételár 21%-ának megfelelő, maximum 1 500 000 Ft-ben nyújtott kormányzati támogatás. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A további részletekért keresse fel az e-mobi.hu weboldalt.

 

A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a regisztrációs adót.

 

Az oldalon feltüntetett képek illusztrációk, és nem minden esetben az Ön által választott járművet/színt/műszaki tartalmat tükrözik. A műszaki jellemzők és a felszereltség modellverziótól függően változhat, és bizonyos felszereltség nem minden verzióban elérhető. Megrendelés előtt kérjük, hogy a részleteket, választható színeket, opciókat stb. tekintse meg brosúránkban, vagy vegye fel a kapcsolatot márkakereskedéseinkkel.

[2] A feltüntetett számok 40 kW teljesítményű akkumulátorra vonatkoznak. A töltés ideje függ a töltő típusától és állapotától, valamint az akkumulátor hőmérsékletétől és a környezeti hőmérséklettől a felhasználási helyen. A jelzett villám feltöltési idő a CHAdeMO villám töltő használatát igényli. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy támogassa a legtöbb utazási helyzetet a mindennapi életben, és fel van szerelve olyan védelmi technológiával, amely megvédi az akkumulátort a rövid időn belüli ismétlődő villám töltés közben is. Az egymást követő villám feltöltéshez szükséges idő hosszabb időt vehet igénybe, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátor védelmi technológiáját.

[3] Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Apple CarPlay a következő eszközökkel kompatibilis: iAP2, iPhone 5 vagy újabb készülék (Lightning-csatlakozó), iOS 8.3 vagy újabb operációs rendszerrel és USB kapcsolat szükséges. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő. A Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható és USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetősége piaconként eltérő. Az Android Auto részleteiről részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.android.com/auto/
Nissan befolyásán kívül eső okokból, előfordulhat, hogy az Apple CarPlay és Android Auto rendszer nem elérhető egy adott országban vagy nem az összes funkciója, ezért a Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto elérhetőségéért vagy hiányos jellemzői miatt az Ön autójában.