A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.
A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.
A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ A fogyasztási és kibocsátási adatokat a világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg. A hatótávolsági adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós körülmények közötti, egyedi vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési stílus és nem műszaki tényezők (mint például az időjárási körülmények) befolyásolhatják az eredményeket, így azok eltérhetnek a hivatalosan mért WLTP-adatoktól.

² A megadott értékek 40kWh (Nissan LEAF) és 62kWh (Nissan LEAF e+) kapacitású akkumulátorokra vonatkoznak. A töltési idő a töltési körülményektől függ, ideértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a környezeti hőmérsékletet a használat helyén. A jelzett gyors töltési időhöz CHAdeMO gyors töltő használata szükséges. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy az utazások nagy részét lehetővé tegye a mindennapi életben, és töltési védelemmel van ellátva, hogy védje az akkumulátort a rövid időn belül megismételt gyorstöltések során. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő hosszabb lehet, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátorvédő technológiát.

³ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁴ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

⁵ Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!

⁷ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

⁸ A LEAF maximális váltakozó áramú töltési teljesítménye 6,6 kW. A megadott töltési idő a 2. típusú töltőkábellel (3. üzemmód) 32A való töltéstől függ.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).