Nissan Leaf Beauti shot couv

Váltson most elektromos autóra!

Új Nissan LEAF

100% elektromos családi autó

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

HATÓTÁV & MEGTAKARÍTÁS

Gyorsabb töltés, nagyobb táv

Még soha nem volt jobb alkalom arra, hogy a legjobban kihasználhassa a 100%-ban elektromos motor azonnali reakcióját. A 60 perc körüli töltési idővel és az akár 385 km¹ hatótávolsággal az új LEAF tovább növeli a megtehető kilométerek számát és az akkumulátor teljesítményét.²

TECHNOLÓGIA

Élesítse érzékeit

A Nissan LEAF-et a legújabb intelligens vezetési technológiával szereltük fel, ilyen például az e-Pedal Step és a ProPILOT Asszisztens³. A tisztán elektromos Nissan LEAF tökéletesen egyesít mindent, amiért a Nissan Intelligent Mobility-re oly büszkék vagyunk, és amely tökéletes és biztonságos vezetési élményt biztosít Önnek.

1/2 ProPILOT Asszisztens

Az Ön intelligens segítője - segít tartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni.³

Nissan Leaf interior dashboard with man - Propilote

1/2 Intelligens 360°-os parkolókamera

Képzelje el, hogy soha többé nem karcolja meg a felniket a járdaszegélyen! Négy kamera virtuális 360°-os madártávlatból figyeli Nissan LEAF-jét⁴.

Nissan Leaf Dashboard with AVM Tekna

1/2 Zökkenőmentes csatlakoztathatóság

Maradjon kapcsolatban a világgal az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ ⁵ eszközök segítségével.

Nissan Leaf - Apple car play and android auto
Nissan Leaf beauty Interior - cargo

MÉRETEK & ADATOK

Életstílusához igazodva

Bár kívülről kompaktnak tűnik, a Nissan LEAF tágas csomagtartójában könnyedén elfér a nagybevásárlás vagy a csomagok. Tekintse meg a Nissan LEAF hosszát, szélességét, magasságát és minden egyéb adatát, amelyek érdeklik!

LETISZTULT FORMATERV

IGÉNYES KIALAKÍTÁS

Metszett, aerodinamikus vonalaival és ikonikus lebegő tetejével, V alakú hűtőrácsával a Nissan LEAF külsőleg is pontosan olyan modern, mint a technológia, amelyet mögötte felsorakoztattunk. Legyen bátor! Legyen kalandvágyó!

Nissan Leaf access beauty shot driving in the city

TARTOZÉKOK

Hangsúlyozza stílusát!

Alakítsa személyes igényeihez a LEAF-et a tartozékok választékával! [*]

Minden LEAF felszereltség - Fedezze fel az elektromos LEAF-et!

A Nissan LEAF többféle felszereltségi szinten kapható. Kattintson ide, és fedezze fel őket!

1/2

Nissan Leaf Packshot profile

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

arrow-icon

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.
A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.
A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ A fogyasztási és kibocsátási adatokat a világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg. A hatótávolsági adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós körülmények közötti, egyedi vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési stílus és nem műszaki tényezők (mint például az időjárási körülmények) befolyásolhatják az eredményeket, így azok eltérhetnek a hivatalosan mért WLTP-adatoktól.

² A megadott értékek 40kWh (Nissan LEAF) és 62kWh (Nissan LEAF e+) kapacitású akkumulátorokra vonatkoznak. A töltési idő a töltési körülményektől függ, ideértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a környezeti hőmérsékletet a használat helyén. A jelzett gyors töltési időhöz CHAdeMO gyors töltő használata szükséges. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy az utazások nagy részét lehetővé tegye a mindennapi életben, és töltési védelemmel van ellátva, hogy védje az akkumulátort a rövid időn belül megismételt gyorstöltések során. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő hosszabb lehet, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátorvédő technológiát.

³ A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

⁴ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

⁵ Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!

⁷ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

⁸ A LEAF maximális váltakozó áramú töltési teljesítménye 6,6 kW. A megadott töltési idő a 2. típusú töltőkábellel (3. üzemmód) 32A való töltéstől függ.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként, hanem csak extraként állnak rendelkezésre (felár ellenében).