ÜDVÖZÖLJÜK!

Ha szeretne értesülni a Nissan termékeiről, legújabb hírekről, ajánlatokról és egyebekről, jó helyen jár! Adja meg adatait és kész is!

Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Nissan, annak Márkakereskedései és Márkaszervizei, valamint továbbá a Nissan-Europe S.A.S.(2, Avenue du Vieil Etang 78180 Montigny-le-Bretonneux, Franciaország) és a Nissan International SA (Zone d'activités La Pièce 12 1180 Rolle, Svájc) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezelje. A jelen hozzájárulásom (beleértve az alábbi marketing és piackutatási célú adatkezelést is) önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a fent említett adatkezelők a részemre direkt marketing célból a Nissan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint hirdetéseket küldjenek mind elektronikus, mind postai úton, valamint a szolgáltatások minőségének javítása érdekében piackutatási (pl. ügyfél-elégedettség mérés) célból megkeressenek.

* Kötelező mezők