A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó, a regisztrációs díj és a magyar Forint árfolyam változása esetén módosulhatnak.Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

További információkért kérjük, forduljon a Hello Nissan csapatához vagy Nissan márkakereskedéshez!

Kombinált CO2 kibocsátás: Qashqai 1.3 DIG-T: 142-160 g/km, Qashqai e-POWER: 120-123 g/km Kombinált üzemanyag-fogyasztás: Qashqai 1.3 DIG-T: 6,3-7,1 l/100 km, Qashqai e-POWER: 5,3-5,4 l/100 km

A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Apple CarPlay a következő eszközökkel kompatibilis: iAP2, iPhone 5 vagy újabb készülék (Lightning-csatlakozó), iOS 8.3 vagy újabb operációs rendszerrel
és USB kapcsolat szükséges. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő. Az Apple Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto a Google bejegyzett védjegye. Az Android Auto a következő eszközökkel kompatibilis: Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetőségét a következő linken ellenőrizheti: https://www.android.com/auto/. A Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto használatából eredő bárminemű kár, veszteség vagy sérülésért. Nissan befolyásán kívül eső okokból, előfordulhat, hogy az Apple CarPlay és Android Auto rendszer nem elérhető egy adott országban vagy nem az összes funkciója, ezért a Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto elérhetőségéért vagy hiányos jellemzői miatt az Ön autójában.

² A ProPILOT Asszisztens nem minden járműben érhető el. A ProPILOT Asszisztens egy fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megelőzni a baleseteket. A ProPILOT Asszisztens csak autópályán (olyan utakon, ahol a szemközti sávok elválasztósávval vannak elválasztva) képes támogatni a vezetést úgy, hogy a vezető keze a kormányon van, és az útra figyel. A vezető felelőssége, hogy folyamatosan éber maradjon, biztonságosan vezessen, és kézben tartsa a jármű irányítását.

³ A bőr kárpitozás egyes részei műbőrt tartalmazhatnak.