Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

A Qashqai az Ön technológia partnere. El fog ámulni, mi mindent megtehet egy kimondott szóval vagy egy egyszerű érintéssel!

Nissan QQ Connect with tel Villa and lady

A Grand Automotive Central Europe Kft. a járművek importőre.

A Magyarországon alkalmazandó termékspecifikációkról és árakról a Nissan Márkakereskedőknél tájékozódhat, a honlapon történő tájékozódás a márkakereskedői információkat nem pótolhatja.

A feltüntetett árak ajánlott bruttó listaárak, melyek az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak.

A Grand Automotive Central Europe Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével.

² Csak akkor kapcsolódjon mobil telefonjával a NissanConnect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol! A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

³ Az “In-Car WiFi” rendszer használatát egy integrált, vezeték nélküli internetkapcsolat teszi lehetővé. Az adatcsomagokat roaming partnerünktől [az Orange-tól vagy annak helyi partnerétől] szerezheti be, annak használati feltételei szerint. Az “In-Car WiFi” további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.hu oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével.

⁴ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

⁵ A Lopott gépkocsi követés további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.hu oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével. Csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban áll majd rendelkezésre.

⁶ Amazon, Alexa és a kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem
alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.