Gyakran ismételt kérdések

¹ 5 év / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) Gyártói garancia az LCV termékcsaládra Korlátlan futásteljesítmény a festésre, a Nissan eredeti alkatrészekre és tartozékokra, az útmenti segítségnyújtásra és a korróziós garanciára. További részletekért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy az ugyfelszolgalat@nissan.hu e-mail címre.
 
² Kérjük, ellenőrizze az elérhetőséget a márkakereskedőjénél.
 
³ A hatótávolságra vonatkozó adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési magatartás és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárási (WLTP) ciklusa alapján határozták meg.
 
⁴ A ProPILOT Assist korlátozott számú járműhöz és csak automata sebességváltókhoz érhető el. A ProPILOT Assist egy fejlett vezetőtámogató technológia, de nem képes megelőzni az ütközéseket. A ProPILOT Assist kizárólag "Eyes on/ Hands On" (szemmel/ kézzel) autópályákon (sorompókkal elválasztott út) használható. A Navi-Link támogatja a közlekedési táblák felismerését, amely nem minden körülmények között képes felismerni és leolvasni az összes közlekedési táblát. A járművezetőnek figyelnie kell az összes közlekedési táblát és be kell tartania a közlekedési szabályokat. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és mindig uralja a járművet. A részletekért kérjük, olvassa el a használati útmutatót.
 
⁵ Az EV változatban elérhető funkció.
 
⁶ Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően ingyenesen elérhető. További információért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy telefonáljon/írjon e-mailt (06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu)
 
⁷ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével.