• Eden Hazard, a Nissan globális nagykövete osztja meg elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatait
  • Eden csatlakozik a Nissanhoz az okosabb, tisztább és élvezetesebb e-autó élmény promotálása érdekében
  • Cél volt még az elektromobilitással kapcsolatos edukáció elérése is

PÁRIZS – A Belgium International és a Real Madrid C.F. futballjátékosa, valamint büszke Nissan LEAF tulajdonos Eden Hazard megosztja elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatait.

Négy gyerek apjaként Eden számára családja jelentős motiváló tényező volt az EV forradalomhoz való csatlakozásában. A LEAF-et azért választotta, hogy tisztább jövőt biztosíthasson szerettei számára.

„Apaként kötelességem példát mutatni a gyerekeimnek. Sok lehetőség van arra, hogy tegyünk valamit a bolygónkért, illetve embertársainkért, ilyen az az elektromos autózás is.”  mondta Eden Hazard, a Nissan globális nagykövete.

„A LEAF legnagyobb előnye a 100% elektromos hajtáslánc. Büszke vagyok rá, hogy e-autó tulajdonos lehetek és a Nissan-nal karöltve elektromosíthatjuk a világot. Mindannyiunknak változásokat kell eszközölnie, hogy megvédjük a Földet a jövő számára.”

Eden Hazard

Mióta első kézből tapasztalja az elektromos járművek környezetre gyakorolt pozitív hatásait, Eden abban a reményben osztja meg élményeit, hogy azokkal egyre több autóvezetőt bátorítson majd a váltásra.

Edent lenyűgözte a Nissan LEAF ereje és gyorsulása, amikor a Nissan Forma E versenyző Oliver Rowland mellett tapasztalta meg először annak előnyeit és ez az élmény segítette az elektromos autóra való váltásban.

„Sok mindent élvezek a LEAF-ben. Szuper-menő kívül-belül, nagyon tetszik a külseje, kifinomult a belsőtér, a vezetési élmény pedig enyhén szólva lenyűgöző.” – folytatja Eden.

Eden tapasztalatai az ’Életem egy Nissan LEAF-fel’ videósorozatban lettek megörökítve. Az ’Életem egy Nissan LEAF-fel’ sorozat felhasználói történeteket mutatnak be annak érdekében, hogy a leendő autótulajdonosok jobban megismerhessék az elektromos autós mindennapokat.

„Eden segítségével célunk az embereket arra inspirálni, hogy pozitív dolgokat tegyenek a bolygó érdekében 2021-ben. Folytatjuk a autóhasználók edukálását a környezetet illető hosszútávú hatásokkal kapcsolatosan. Eden egy azon 500.000 LEAF tulajdonosok közül, akik már csatlakoztak az #ElectrifyTheWorld forradalomhoz és szeretnénk, ha ez a szám folyamatosan növekedne” mondta Coralie Musy, regionális alelnök, Brand & Customer Experience, Nissan AMIEO.

„A második elektromosítási évtizedbe lépve eltökéltek vagyunk egy mindenki számára fenntarthatóbb jövő kialakítását illetően. Gyarapítjuk elektromos autó kínálatunkat, 2030-ra szeretnénk elérni, hogy az újautó eladásaink 100%-a elektromosítva legyen, a globális példaképek támogatásának értéke azonban felbecsülhetetlen.”

„A jövő mobilitása elektromos és ha összefogunk, lehetőségünk van váltásra bátorítani a sofőröket, amivel felgyorsítjuk a harcot a klímaváltozással szemben” – folytatta Coralie.

Eden videótörténete a legújabb része az ’Életem egy Nissan LEAF-fel’ sorozatnak, mely valós életből vett tanúságtételek segítségével az elektromobilitást egy élvezhető életformaként mutatja be. A teljes történet a Nissan Stories oldalon található.

Csatlakozzon a Nissan ‘Electrify the World' mozgalmához az alábbi Facebook és Instagram oldalakon és használja az #ElectrifyTheWorld hashtaget.