KÖVESSE A NISSAN INNOVÁCIÓJÁNAK TEMPÓJÁT

A Nissan a élmények egész tárházát kínálja Önnek. A mi világunk nem csupán az izgalmas és innovatív autókról szól. PlayStation-ös szétlövések, UEFA futball, a technológia mögött meghúzódó történetek – olvasson tovább, és derítse ki, miként teljesítheti ki életét a Nissan.

INTELLIGENT MOBILITY

EGY MERÉSZ UTAZÁS A JOBB JÖVŐ FELÉ

Amikor a sofőrök, az autóik és a közösségeik szinkronban vannak, a világunk jobb hellyé válik. Fedezze fel az intelligensebb, biztonságosabb, egyszerűbb és végtelenül izgalmas autóvezetést.

FOLYAMATOS ELŐADÁSOK

A Nissan az elbűvölő nemzetközi autókiállításokon mutatja be legújabb modelljeit és izgalmas koncepcióautóit, mint amilyen a Nissan Sway és a Lannia is. Olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a világ autókiállításaival kapcsolatos legfrissebb hírekről.

BEPILLANTÁS A JÖVŐBE

KONCEPCIÓAUTÓK

Ahol az álmai autói kézzelfogható elképzeléssé válnak.

A TÖKÉLETES ERŐPRÓBA

Nem csupán az adrenalin az, ami a versenypályára visz bennünket. A motorsport az, ahol a Nissan autókban alkalmazott innovációi igazán bizonyítani tudnak, és elvezetett minket a versenyre termett, kiváló teljesítményű NISMO-modelljeink létrehozásához is.

NISSAN: AZ UEFA CHAMPIONS LEAGUE BÜSZKE TÁMOGATÓJA

Az UEFA Champions League és más események büszke partnereként minden izgalmat megosztunk itt rögtön Önnel, beleértve a videókat, versenyeket és egyebeket is.