Mi a NissanConnect?

A NissanConnect a Nissan online szolgáltatásokat nyújtó megoldása. A vezető mobiltelefonjának használatával csatlakozik a felhőszolgáltatásokhoz, és így javítja a vezetési élményt, valamint minimalizálja a zavaró hatásokat.
A NissanConnect és a NissanConnect navigációval alkalmazás számos online szolgáltatást kínál, többek közt valós idejű forgalmi és időjárási információkat, zenehallgatást, érintés nélküli SMS-kezelést és az érdekes helyek felhőalapú keresését.

Milyen országokban érhető el a NissanConnect?

A NissanConnect a következő országokban érhető el: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság.

Milyen telefonok kompatibilisek a NissanConnect fejegységgel?

A Bluetooth érintés nélküli funkcióhoz, Bluetooth-on keresztüli hangadatfolyamhoz, a Google™ érdekes helyekhez, a Google™ Send-to-Car funkcióhoz és számos egyéb szolgáltatáshoz egyszerűen csak egy kompatibilis* Bluetooth-telefonra van szükség. Tekintse meg a Bluetooth csatlakoztatási útmutatót.

Hogyan regisztrálhatok a NissanConnect-re?

A NissanConnect-re a You+Nissan webhelyen vagy közvetlenül a NissanConnect portálon regisztrálhat.

Szükség van előfizetésre a NissanConnect-hez?

Néhány NissanConnect-szolgáltatáshoz szükség lehet előfizetésre és a tulajdonos beleegyezésére az aktiváláshoz.

Mennyibe kerül a NissanConnect? Mikor járnak le?

A Google™ érdekes helyek és a Google™ Send-to-Car funkció ingyenes az első három évben, azonban utána elő kell rájuk fizetni. A kiegészítő szolgáltatásokhoz előfizetés szükséges a próbaidőszak lejárta után. A díjakat az Előfizetés oldalon tekintheti meg.
A szolgáltatások távolról, kompatibilis telefonnal való használatakor a szolgáltató SMS-díjat, percdíjat, roamingdíjat és/vagy adathasználati díjat számíthat fel. Néhány funkció harmadik fél alkalmazásaitól és nem partnervállalatok szolgáltatásaitól függ.
Az ilyen alkalmazások megváltozhatnak/megszűnhetnek, vagy előfizetést igényelhetnek a szolgáltatásért. Előfordulhat, hogy a Google™ érdekes helyek és a Google™ Send-to-Car funkcióhoz előfizetés és a tulajdonos beleegyezése szükséges az aktiváláshoz. Ha egy szolgáltató megszüntet/korlátoz egy szolgáltatást, akkor a szolgáltatás értesítés nélkül megszakadhat vagy megszűnhet, amiért a Nissan és/vagy ügynökei nem felelősek. A Nissan nem felelős a szolgáltatásváltozás utáni használat folytatásához szükséges készülékcseréért vagy -frissítésért, illetve annak költségeiért.

Vonatkozik garancia ezekre a szolgáltatásokra?

A NissanConnect hardverre a Nissan jármű garanciája vonatkozik.

Mi érhető el a NissanConnect webhelyen?

A NissanConnect webhelyen előfizethet vagy megújíthat szolgáltatásokat, valamint áttekintheti a tranzakcióit és fiókinformációit. Ezenfelül itt megtekintheti a szolgáltatások jogi nyilatkozatát és az adatvédelmi irányelvünket.


Miért kell regisztrálnom a You+Nissan webhelyen?

A You+Nissan webhelyen egyszerűen hozzáférhet a NissanConnect portálhoz, valamint a Nissan-tulajdonosok számára rendelkezésre álló számos szolgáltatáshoz és funkcióhoz.

Hogyan regisztrálhatom a járművemet a NissanConnect Google™ szolgáltatásokra?

Miután regisztrálta a járművét a NissanConnect portálon, el kell fogadnia a jogi nyilatkozatot, és megkapja a NissanConnect-felhasználói azonosítóját és -jelszavát a járműben történő aktiválás utasításainak beszerzéséhez.

Mi a NissanConnect-felhasználói azonosító és -jelszó?

Ezekkel a bejelentkezési adatokkal hitelesítheti a járművét a NissanConnecttel, ami lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a Google™ szolgáltatásokhoz.

Megadtam a NissanConnect-felhasználói azonosítómat és jelszavamat, de az egység nem regisztrálható.

Győződjön meg róla, hogy a telefon párosítva van, és nincs kihangosítómódban, majd próbálja újra. Előfordulhat, hogy elírta a NissanConnect-felhasználói azonosítót és jelszót. Próbálkozzon újra.

Megadtam a NissanConnect-felhasználói azonosítómat és jelszavamat, de „a felhasználónév és jelszó már nem használható” hibaüzenet jelenik meg. Mi a teendő?

Előfordulhat, hogy a NissanConnect-felhasználói azonosítót és jelszót több járműben is megadták, és a fiók zárolva van. A probléma megoldásához, kérjük, hívja a Nissan ügyfélszolgálatát.

Megadtam a NissanConnect-felhasználói azonosítómat és jelszavamat, de „a járművet már egy másik felhasználó használja” hibaüzenet jelenik meg. Mi a teendő?

Egy előzőleg aktivált rádiót próbál aktiválni, például használt autó esetén vagy egy előzőleg másik felhasználó által aktivált rádió esetén. A probléma megoldásához, kérjük, hívja a Nissan ügyfélszolgálatát.

A „nem hozható létre adatkapcsolat” hibaüzenet jelenik meg. Mi a teendő?

A jármű nem észleli a párosított telefont. Kérjük, ellenőrizze, hogy a Bluetooth technológia aktiválva van a telefonon és a járművön is, és azok párosítva vannak. Kérjük, további információkért tekintse meg a telefonja vagy fejegysége kézikönyvét.

Milyen technológiákat használ a NissanConnect az adatkapcsolatok hangelőfizetésen való támogatásához?

A DoV (Data-over-voice – Adatok hangkapcsolaton) technológia lehetővé teszi, hogy a NissanConnect a Google™ szolgáltatásokat kínálja.

Használja a NissanConnect a mobil hangelőfizetésemet?

A NissanConnect szolgáltatási kérelmenként néhány percet használ az adatok hangkapcsolaton való átviteléhez.

Szükségem van üzenetszolgáltatás-előfizetésre a mobiltelefonomon?

Az Érintés nélküli szövegesüzenet-asszisztens lehetővé teszi, hogy meghallgassa és megválaszolja a szöveges üzeneteket a MAP- (Message Access Protocol) kompatibilis telefonján. A szolgáltatásra a normál üzenetdíjak vonatkoznak.

Szükség van a NissanConnect-hez adat-előfizetésre?

Nem, a szolgáltatások egyikéhez sincs szükség adat-előfizetésre.

Miért kell megadnom az országomat a Google™ érdekes helyek és Google™ Send-to-Car szolgáltatásra való regisztráláskor?

A NissanConnect helyi szolgáltatásokat nyújt, és az adott országokhoz tartozó telefonszámot használ a kapcsolatdíjak minimalizálása érdekében. A helytelen ország megadása mobil-roamingdíjakat eredményezhet.

Rendelkeznem kell PayPal®-fiókkal a Google™ érdekes helyek és a Google™ Send-to-Car szolgáltatások megvásárlásához vagy megújításához?

Nem, az előfizetéséért fizethet hitelkártyával PayPal-vendégként.

Regisztrálva vagyok, de a Google™ érdekes helyek és a Google™ Send-to-Car szolgáltatások nem érhetők el. Mit tegyek?

Ezt valószínűleg hálózati problémák okozzák. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, lépjen kapcsolatba a Nissan ügyfélszolgálatával.

Miért nincsenek támogatva a szolgáltatások, ahol élek?

Nem minden szolgáltatás támogatott mindenhol.

A szolgáltatásaim inaktiválva lettek. Mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze, hogy az előfizetése még aktív-e. Áttekintheti a szolgáltatásait a hozzáférése újraaktiválásához.

Nem tudok érdekes helyeket küldeni az autómnak a Google Térképekkel. Mi a teendő?

Ezt valószínűleg hálózati problémák okozzák. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, lépjen kapcsolatba a Nissan ügyfélszolgálatával.

Végrehajthatok egyszerre több Google™ érdekes helyek szolgáltatáskérelmet?

A NissanConnect egyidejűleg csak egy szolgáltatáskérelmet engedélyez.

A telefonhívások megszakítják a szolgáltatáskérelmemet?

Igen, a bejövő és kimenő telefonhívások megszakítják a Google™ érdekes helyek és Google™ Send-to-Car szolgáltatáskérelmeket. Ha a jármű Bluetooth érintés nélküli rendszerén érkezik bejövő hívás, akkor a jármű hangrenszere (Pandora, stb.) némítva lesz a hanghívás idejére.

Korlátozva van a szolgáltatások használatának a száma?

Nem, jelenleg nincs.

Használhatom saját NissanConnect belépési adataimat ismerősöm autójában vagy bérelt autóban?

Nem, az Ön belépési adatai csak az Ön autójában használatosak.

Eladtam a járművemet. Mi a teendő?

Mivel a szolgáltatások a járműhöz vannak rendelve, azt javasoljuk, hogy távolítsa el a járművet a You+Nissan szolgáltatásból és a NissanConnect portálról.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Nissannal további segítségnyújtásért?

Kérjük, térjen vissza a tulajdonosi portálra, és ott válassza ki a megfelelő ügyfélszolgálati lehetőséget.