Játsszon le zenét, szórakozzon útközben, miközben kapcsolatot tart a világgal a NissanConnect fejlett funkcióival és alkalmazásaival. A Google Send To Car funkcióval való egyszerűbb útvonaltervezéstől és a navigációtól a zenéig, biztonságig és helyi keresésig nincs jobb módja annak, hogy uralja az utakat!

A NissanConnect funkciói

A NISSANCONNECT EGYÉB FUNKCIÓI

MOBILTELEFON-KAPCSOLAT

A kompatibilis okostelefonjával való Bluetooth®-kapcsolattal hozzáférhet a névjegyzékéhez, így egyszerűen, közvetlenül az infotainment rendszerből kezdeményezhet, fogadhat és utasíthat el hívásokat.

INTUITÍV FELÜLET

A csillogásmentes érintőképernyővel és a szoftveres gombokkal egyszerűen elérheti az útközben szükséges funkciókat. A fizikai gombokkal azonnal elérheti a leggyakoribb funkciókat, ami növeli a sebességet, a kényelmet és a biztonságot.

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

A részletes, dinamikus navigáció a kanyarokra és sebesség-túllépésre való figyelmeztetéssel, kijáratnézettel és sávinformációk teszi biztonságosabbá és jobbá a vezetést.

TOVÁBBFEJLESZTETT HANG

DAB digitális rádió, internetes rádió és vezeték nélkül zenelejátszás az adott alkalmazásokban, Bluetooth®- és USB-kapcsolat, albumborító-megjelenítés.

MARADJON KAPCSOLATBAN

A NissanConnect elhozza az információk világát az autójába. Érdekes helyek, forgalmi, parkolási és üzemanyag-információk, valamint rövid hírek és közösségimédia-frissítések.