Mi az a NissanConnect rendszer okostelefon-alkalmazásokkal?

A NissanConnect egy csúcstechnológiájú, integrált audio-, navigációs és kommunikációs rendszer, amely csatlakozik az okostelefonjához a vezetési élmény növeléséhez, és segít minimalizálni a zavaró hatásokat. A műszerfal közepén lévő, nagyméretű képernyőről vezérelhető NissanConnect ​ vezeték nélküli hangadatfolyamot, navigációt, népszerű okostelefon-alkalmazásokat és számos egyéb funkciót kínál.

A jelenlegi NissanConnect rendszerrel összehasonlítva mi változott?

A 7"-os színes érintőképernyőt tartalmazó új NissanConnect rendszer okostelefon-alkalmazásokkal olyan új funkciókat tartalmaz, mint az Intelligens sofőrsegéd és navigációs funkciók, amelyek minden forgalmi helyzetben segítik a vezetőt; okostelefonos alkalmazások integrációja a vezetési élmény növeléséhez; valamint továbbfejlesztett digitális audió, beleértve a DAB-funkciókat.

Mit kínálnak az online szolgáltatások?

Az új NissanConnect  rendszer okostelefon-alkalmazásokkal teljes körű okostelefon-integrációt kínál, így hozzáférést biztosít számos zenei, közösségi, szórakoztató és utazási alkalmazáshoz. A NissanConnect rendszer kompatibilis a Google-szolgáltatásokkal, például a Send-to-car funkcióval (amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó műholdas navigációs útvonalakat küldjön az autónak a telefonján keresztül), és naprakész információkat kínál az üzemanyagárakról, szállodákról, éttermekről és egyéb hasznos helyekről. A NissanConnect rendszer hangfelismerést, Bluetooth-hangadatfolyamot és mobiltelefon-integrációt is kínál a hangbemeneti (Aux-in) és USB-csatlakozók mellett.

Hogyan működik a NissanConnect alkalmazás?

Az alkalmazás csatlakoztatja az okostelefonját a járművéhez, és olyan alkalmazásokat, funkciókat és szolgáltatásokat kínál, amelyeket testreszabhat a Nissanjához.

Miért regisztráljak a NissanConnect autós alkalmazások szolgáltatásaira, ha már rendelkezem az alkalmazásokkal a telefonomon?

A NissanConnect autós alkalmazások kifejezetten a vezetőknek készültek. Az alkalmazások az autó érintőképernyőjén jelennek meg, így kezelésük egyszerű és biztonságos. Lehetősége lesz biztonságosan használni az alkalmazásokat menet közben és az autóban.

Honnan tudhatom, hogy a NissanConnect alkalmazás legújabb verziójával rendelkezem-e?

Ellenőrizze az iTunes App Store-ban vagy a Google Play Store-ban, hogy a legfrissebb verziójával rendelkezik-e. Automatikusan értesítéseket fog kapni az okostelefonján, ha rendelkezésre áll egy frissítés.

Mi áll rendelkezésre a NissanConnect rendszer okostelefon-alkalmazások webhelyen?

A NissanConnect okostelefon-alkalmazásokkal webhely lehetővé teszi, hogy előfizessen az alkalmazásokra, és kezelje azokat. Ezenfelül itt megtekintheti a szolgáltatások jogi nyilatkozatát és az adatvédelmi irányelvünket.

Blackberrym, Windows-telefonom van. Használhatom a NissanConnect alkalmazást?

A NissanConnect alkalmazás jelenleg Apple és Android operációs rendszereken érhető el.

Szükség van előfizetésre a NissanConnecthez?

A járművéhez 2 éves ingyenes NissanConnect-előfizetés jár. A tulajdonos beleegyezése szükséges az aktiváláshoz. Miután az ingyenes időszak lejárt, meghosszabbíthatja az előfizetését.

Milyen országokban állnak rendelkezésre ezek az online szolgáltatások?

Európa legnagyobb része le van fedve (Albánia, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Koszovó, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldávia, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, Egyesült Királyság).


Támogat a NissanConnect alkalmazás több telefont és illesztőprogramot?

Igen, különböző mobileszközöket párosíthat Bluetooth®-on keresztül. Azonban a kapcsolatok rangsorolva lesznek abban a sorrendben, ahogy a telefonok párosítva voltak az autóval. [*] Megjegyzés: Ha Android-telefont akar párosítani Bluetooth-on keresztül, miután már párosított egy iPhone-t, akkor a párosítás előtt le kell választania az USB-kábelt.

Hogyan tudom összekapcsolni az okostelefonomat a NissanConnect rendszerrel?

Ha iPhone®-t csatlakoztat a navigációval rendelkező NissanConnect rendszerhez, akkor az USB-kábelt kell használnia. [*] Ha nem így tesz, akkor Bluetooth®-on csatlakoztassa az okostelefont. [*]

Fog töltődni az az iPhone®-om, amikor kábellel van csatlakoztatva?

Igen

Honnan tudhatom, hogy kompatibilis-e az okostelefonom a NissanConnect alkalmazással?

A kompatibilis okostelefonok listájának megtekintéséhez keresse fel a Nissan webhelyét.

A NissanConnect alkalmazások az okostelefonom adat-előfizetését használják?

Igen, a NissanConnect alkalmazások okostelefonja adat-előfizetését használják, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz és szolgáltatásokhoz, amelyre az autós alkalmazásoknak szüksége van. A szolgáltató a szokásos adatforgalmi díjat számítja fel.

Miért kell kábelt használnom az iPhone-om csatlakoztatásához?

Az Apple operációs rendszere nem támogatja a Bluetooth®-kapcsolatok teljes körét.

Milyen műveletekhez kell kábellel csatlakoztatnom az iPhone®-omat?

A NissanConnect alkalmazás használatához vagy az eszközön tárolt zenék lejátszásához USB-kábellel kell csatlakoztatnia a telefont. [*]

Ha ketten ülnek ugyanabban a járműben csatlakoztatott telefonokkal, akkor melyik telefon adatait jeleníti meg a NissanConnect?

Amikor a NissanConnect két Bluetooth®-on párosított telefont észlel, akkor az a telefon lesz előnyben részesítve, amelyet Ön a magasabb prioritású Bluetooth-eszközként állított be.


Mi történik az aktív alkalmazással, amikor egy bejövő hívás megszakad?

A bejövő Bluetooth-hívások felülbírálnak minden hangforrást, beleértve az alkalmazásokat is. A rendszer visszavált az alkalmazásra, amely a bejövő hívás fogadásakor aktív volt.

Végrehajthatok egyszerre több Google érdekes helyek szolgáltatáskérelmet?

Nem, jelenleg a NissanConnect egyidejűleg csak egy szolgáltatáskérelmet engedélyez.

Ha a NissanConnect rendszerem aktiválva van, használhatom továbbra is a Bluetooth vezeték nélküli kihangosítást?

Igen, ha a telefonja támogatja a Bluetooth vezeték nélküli kihangosítást, akkor az működhet a NissanConnecten, de a jármű vezérlőinek használata korlátozott lesz. Ha a NissanConnect alkalmazást használja a kedvenc audioalkalmazásai vezeték nélkül lejátszásához, azzal az összes funkciót elérhetővé teszi, és megtekintheti az információkat és albumborítókat.

Nagy adatforgalmat generál az alkalmazás? Nem fog ez hatalmas roamingköltségekkel járni?

Az adathasználat nagyon hasonlít a közösségi hálózatok okostelefonon való böngészéséhez, és ezért az adatforgalmi díjak is hasonlók lesznek, az ügyfél mobiltelefon-szolgáltatásától függően.

Van korlátja annak, hogy hányszor használhatom a szolgáltatásokat?

Nem, jelenleg nincs. A NissanConnect ingyenes próbaidőszaka korlátlan számú használatot tesz lehetővé.

Használhatom saját NissanConnect belépési adataimat ismerősöm autójában vagy bérelt autóban?

Nem, az Ön belépési adatai csak az Ön autójában használatosak.

Használja a NissanConnect a mobil hangelőfizetésemet?

Nem, a NissanConnect nem használja az Adatok hangkapcsolaton technológiát. Helyette az adatokat a telefonja a választott mobilszolgáltató 3G-adat-előfizetésével továbbítja.


Miért nincsenek támogatva a szolgáltatások, ahol élek?

Nem minden szolgáltatás támogatott minden országban.

Miért áll le a NissanConnect alkalmazás működése?

A NissanConnect alkalmazáshoz stabil internetkapcsolat szükséges. Előfordulhat, hogy olyan területen vezet, ahol a mobilszolgáltatója nem tud megfelelő jelerősséget biztosítani. Ha a jel gyenge, akkor időszakosan elveszítheti az internetkapcsolatot, és néhány NissanConnect alkalmazás nem fog megfelelően működni.

A „nem hozható létre adatkapcsolat” hibaüzenet jelenik meg. Mi a teendő?

A jármű nem észleli a párosított telefont. Kérjük, ellenőrizze, hogy a Bluetooth aktiválva van a telefonon és a járművön is, és azok párosítva vannak. Kérjük, további információkért tekintse meg a telefonja vagy a járműve kézikönyvét.


Módosíthatom a NissanConnect portálon való regisztrációhoz és a NissanConnect-fiókom regisztrációjához használt e-mail-címet?

Igen, a You+Nissan portál profilrészében módosíthatja az e-mail-címét.


Mennyire biztonságos a rendszer? Ez nem zavaró a vezető számára?

A NissanConnect megfelel ennek a területnek a legszigorúbb biztonsági előírásainak. Ezenfelül a Nissan belső szakértőinek csapata áttekintette ezt a technológiát az összes európai feltétel szerint a biztonságos ügyfélhasználat érdekében.

Az alkalmazások akkor is működnek, ha az autó mozog? Ez nem jelent biztonsági kockázatot?

Az elérhető funkciók körének szűkítése meggátolja a túlzott használatot, ha az autó mozgásban van, de – a rádió állításához, illetve a mobiltelefon használatához hasonlóan – a vezető felelőssége annak garantálása, hogy az autót teljes mértékben és folyamatosan uralja.


Regisztrálhatom a NissanConnect rendszeremet fiók létrehozása nélkül?

A NissanConnecthez regisztráció szükséges, hogy kihasználhassa a kiegészítő szolgáltatások által nyújtott előnyöket. Ettől függetlenül létre kell hoznia egy fiókot.

Mennyi ideig tart egy NissanConnec-fiók létrehozása?

A regisztráció gyors és egyszerű. Három lépésre van szükség: Regisztráljon a NissanConnect webportálon, és aktiválja a kiegészítő szolgáltatásokat. Töltse le a NissanConnect alkalmazást, majd csatlakoztassa az okostelefonját (Android esetén Bluetooth-on, iOS esetén USB-n). Ezután igény szerint testreszabhatja az alkalmazásokat és szolgáltatásokat.

Hogyan hozhatom létre és kezelhetem a fiókomat a NissanConnect alkalmazáshoz?

Mindezt a NissanConnect  Portálon teheti meg. Új felhasználóként a NissanConnect Portal felszólítja, hogy hozza létre és aktiválja NissanConnect-fiókját. Ha később fel akarja keresni a NissanConnect-fiókját, akkor nyissa meg a következőt: NissanConnect Portal, Saját szolgáltatások, Új NissanConnect.

Milyen információkra van szükségem NissanConnect-fiók regisztrálásához?

A NissanConnect-fiókjának létrehozásához először regisztrálnia kell a NissanConnect portálon az alvázszámával (VIN szám (járműazonosító szám)). A NissanConnect-fiókjának beállításához létre kell hoznia egy felhasználónevet és hozzáférési kódot. Ugyanezek a bejelentkezési adatok lesznek felhasználva a NissanConnect alkalmazásában.

Miért kell regisztrálnom a NissanConnect Portal tulajdonosi portálján?

A NissanConnect Portal kényelmes hozzáférést biztosít a NissanConnect portálhoz, valamint Nissan-tulajdonosok számára rendelkezésre álló számos szolgáltatáshoz és funkcióhoz.

Hogyan csatlakoztathatom az okostelefonomat a NissanConnect alkalmazással?

Az iPhone-ját egy Apple USB-kábellal csatlakoztathatja, az Android-telefonját pedig Bluetooth-on.

Milyen telefonok kompatibilisek a NissanConnect rendszerrel rendelkező járművemmel?

A legtöbb Bluetooth-kompatibilis telefon csatlakoztatható a Bluetooth érintés nélküli híváskezeléshez. Néhány telefon támogatja a Bluetooth-on keresztüli hangadatfolyamot. A NissanConnect alkalmazáshoz csak bizonyos okostelefonok használhatók. Ennek a Súgó és támogatás résznek egy másik oldalán megtekintheti, milyen telefonok támogatottak. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy nem minden NissanConnect szolgáltatás érhető el a telefonjával.

Kábellel kell csatlakoztatnom a telefonomat a NissanConnect használatához?

Csak akkor, ha iPhone®-t csatlakoztat a navigációval rendelkező NissanConnect rendszerhez. Egyébként az okostelefonja Bluetooth®-kapcsolatot fog használni [*].

Mi szükséges a Google Send-To-Car szolgáltatás használatához?

A Google-szolgáltatást a Google biztosítja. A Send To Car szolgáltatás nem érhető el minden országban. Ellenőrizze a Google Térkép szolgáltatásban, hogy a Send To Car szolgáltatás elérhető-e az Ön országában.


Hogyan működik a NissanConnect alkalmazás?

Az alkalmazás csatlakoztatja az okostelefonját a járművéhez, és olyan autós alkalmazásokat, funkciókat és szolgáltatásokat kínál, amelyeket testreszabhat a Nissanjához.

Milyen funkciókat fog tartalmazni a NissanConnect rendszerem?

A NissanConnect egy csúcstechnológiájú, integrált audio-, navigációs[*] és kommunikációs rendszer, amely csatlakozik az okostelefonjához a vezetési élmény növeléséhez, és segít minimalizálni a zavaró hatásokat. A műszerfal közepén lévő, nagyméretű képernyőről vezérelhető NissanConnect rendszer érintés nélküli hívást, vezeték nélküli hangadatfolyamot, navigációt, népszerű okostelefon-alkalmazásokat és számos egyéb funkciót kínál.

Használhatom a NissanConnect alkalmazás szolgáltatásait vezetés közben?

Igen, a NissanConnect összes alkalmazása elérhető, miközben a jármű mozgásban van, de bizonyos funkciói korlátozva vannak a vezető zavarásának elkerülése érdekében. Például a billentyűzetről való bevitel csak akkor érhető el, ha a jármű áll.

Milyen alkalmazások találhatók meg a NissanConnect alkalmazásban?

A jelenleg elérhető alkalmazások megtekinthetők a NissanConnect webportál „Saját alkalmazások kezelése” részében vagy a NissanConnect alkalmazásban.

Le kell töltenem bizonyos alkalmazásokat az okostelefonomon, mielőtt azokat használhatnám a NissanConnect rendszeremmel?

A NissanConnect webportál „Saját alkalmazások kezelése” része és a NissanConnect alkalmazás egy okostelefon-ikont jelenít meg az olyan alkalmazások mellett, amelyeket le kell töltenie az alkalmazásáruházból.

Miért lenne szükségem egy rendszerre a NissanConnect alkalmazásokkal, ha már rendelkezem ezekkel az alkalmazásokkal a telefonomon?

Az okostelefonjának alkalmazásai megjelennek a járműve kijelzőjén, és a NissanConnecttel vezérelhetők, így a használatuk sokkal egyszerűbb és biztonságosabb. De ami a legfontosabb, hogy az okostelefon-alkalmazások információi problémamentesen integrálva vannak a navigációs rendszerrel, ami lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtervezze az utazását.

Milyen NissanConnect-funkciók vannak korlátozva vezetés közben?

A vezető zavarására vonatkozó előírások miatt előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem lesznek elérhetők vezetés közben. Például a billentyűzetről való bevitel csak akkor érhető el, ha a jármű áll.

Létrehoztam egy fiókot, de amikor megpróbálom használni a Nissan mobilalkalmazást, az nem fogadja el a e-mail-címemet és jelszavamat, pedig a helyes e-mail-címet és jelszót adom meg. Mi a teendő?

Valószínűleg további lépéseket kell végrehajtania, mielőtt a Nissan mobilalkalmazás fel tudná ismerni az e-mail-címét, jelszavát. További útmutatásért lépjen kapcsolatba a Nissan ügyfélszolgálatával.