A NissanConnect okostelefon-alkalmazásokkal rendszer egyéb funkciói

A NISSAN JÁRMŰVE ÉS AZ OKOSTELEFONJA. TÖKÉLETES ÖSSZHANGBAN.

Az okostelefonján lévő NissanConnect alkalmazás egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít adott alkalmazásokhoz. Miután csatlakoztatta az okostelefonját a járműhöz (Bluetooth-on vagy USB-n), ezeket az alkalmazásokat elérheti a kormányon lévő vezérlőkkel, az érintőképernyővel vagy beszédfelismerés használatával, amely valódi érintés nélküli kapcsolatot biztosít.

INTUITÍV FELÜLET

A csillogásmentes érintőképernyő és a legfontosabb funkciók egygombos elérése egyszerűvé és kényelmessé teszik a rendszert, valamint növelik a biztonságot, mert használatuk közben továbbra is az utat nézheti.

GOOGLE SEND-TO-CAR

A Google Send-to-Car funkcióval még az előtt megtervezheti a napját, hogy elindulna otthonról. Tervezze meg az útvonalat, majd küldje el közvetlenül az autójára a Google Send To Car funkcióval (csak bizonyos országokban érhető el), és már indulhat is.

FEJLETT NAVIGÁCIÓ

A részletes utasításokkal rendelkező műholdas navigáció és a funkciók széles skálája gondoskodik a biztonságról: figyelmeztetés a kanyarokra és sebesség-túllépésre, kijáratnézet és sávinformációk.

TOVÁBBFEJLESZTETT HANG

Az adott alkalmazásokból vezeték nélkül lejátszhat internetes rádiókat és zenét, vagy csatlakoztathatja a telefonját Bluetooth®-on vagy USB-n, és elérheti a zenekönyvtárát. A zenei élmény az albumborítókkal és DAB digitális rádióval válik még teljesebbé.

MARADJON KAPCSOLATBAN

A NissanConnect okostelefon-alkalmazásokkal a rendszer közvetlenül a képernyő keresést, forgalmi és parkolási információkat biztosít, valamint elérhetővé teszi a közösségi hálózatokat, a híreket és egyéb tartalmakat. A bejövő üzenetek hangosan felolvastathatók, így továbbra is az útra összpontosíthat.