A NISSANCONNECT EV FUNKCIÓINAK RÉSZLETES ISMERTETÉSE

Adja hozzá a telefonját a mobiltelefonról való még tökéletesebb kezeléshez

Az iPhone-hoz és Androidhoz készült NissanConnect EV mobilalkalmazással bárhonnan egyszerűen kezelheti az elektromos autóját, ahol kapcsolat áll rendelkezésre. Az alkalmazás biztosítja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy a mobiltelefonjáról ellenőrizze a töltöttségi szintet, elindítsa a töltést, be- és kikapcsolja a klímaszabályozást, ellenőrizze a becsült hatótávot és számos egyéb dolgot.

Útvonaltervező és Autókereső

Egyszerűen használható eszközök, amelyekkel még jobbá tehetők az utazások. Megtervezheti az útvonalat, megkeresheti a legközelebbi töltőt, és az alkalmazás még arra is emlékszik, hol parkolta le az autót.

Digitális hang

Amikor USB-n vagy Bluetooth-on csatlakoztatja a telefonját, akkor a jármű infotainment képernyőjén kéznél lesz a teljes lejátszási listája, beleértve a kiválasztott online streaming-szolgáltatásokat.

NissanConnect EV útvonaltervező

A NissanConnect EV és annak útvonaltervezője információkat biztosít az autója közelében lévő töltőkről, és megkeresi a legjobb útvonalat a legközelebbi állomáshoz. A helyek három havonta frissülnek, vagy akár le is töltheti őket kézzel, hogy a legfrissebb információkkal rendelkezzen. Abban a ritka esetben, ha a töltöttségi szint 15% alá csökken, a rendszer automatikusan letölti az Önhöz legközelebbi töltők helyeit, és automatikusan egy töltőállomáshoz irányítja. 

Vezetési előzmények

A Vezetési előzmények funkció azzal segít a mindennapi vezetésben, hogy olyan információkat jelenít meg, mint az energiatakarékosság és vezetési útvonalak (feltöltve mindennap), valamint vezetési stílus és áramfelhasználás. Ezeket az információkat felhasználhatja a jövőbeni vezetések során.

Rangsorolás

Megtekintheti, hogy számos szempont alapján Ön hogyan vezet a világ többi sofőrjéhez képest. Léteznek napi, havi és heti rangsorok. Regisztráljon, hogy bekerüljön a Globális ranglistákba, és vegyen részt a barátságos versengésben!

Virtuális Öko-fák

Tekintse meg, hány Öko-fát szerzett, és a Nissan elektromos autók vezetői hogyan segítenek az Ön országában és világszerte a CO2-kibocsátás csökkentésében.

A jármű karbantartásával kapcsolatos figyelmeztetés és emlékeztető

Karbantartással kapcsolatos figyelmeztetéseket kaphat a You+Nissan weboldalon és a NissanConnect EV alkalmazásban, amikor közeledik a karbantartás ideje.

Csatlakoztatással kapcsolatos emlékeztető

Eltárolhatja a kedvenc töltési pontok helyeit, és a járműve jelezni fogja, amikor ezek közelében jár, és emlékezteti a csatlakoztatásra.

Értesítés: Akkumulátorról történő fűtés indítása/leállítása

Értesítést kaphat az akkumulátorról történő fűtés aktiválásáról.