Van egy Nissanom, melyben navigációs rendszer is van. Jogosult vagyok a Nissan MapCare™ programra?

A Nissan MapCare™ program ajánlata a NissanConnect rendszerrel felszerelt összes olyan Nissan modellre érvényes (a Nissan 370Z és a könnyű haszongépjárművek kivételével, de a Nissan eNV200 és Nissan Navara modellekre igen), amelyet 2016. május 1. után gyártottak (a Nissan Juke esetében 2016. június 1. után, a Nissan Navara esetén 2016. november 1. után). Az ajánlat nem vonatkozik a már készleten található, de 2016. május 1. előtt (a Nissan Juke esetén 2016. június 1. előtt, a Nissan Navara esetén 2016. november 1. előtt) gyártott modellekre.  

Nem vagyok jogosult a Nissan MapCare™ programra. Hogyan rendelhetek térképfrissítést?

Ön jogosult az egyszeri térképfrissítésre, és két lehetősége van.
Felkeresheti a Nissan webáruházat, de így Önnek kell telepítenie a térképet a navigációs rendszeren. Ez egy egyszerű művelet, és az eljárás minden termékből elérhető.
A frissítést a kereskedőnél is megrendelheti, aki elvégzi a szükséges lépéseket Ön helyett.

Tudom frissíteni saját magam a Nissan MapCare™ rendszert?

A Nissan MapCare™ program részeként a frissítést a kereskedő végzi. Először ellenőriznie kell, hogy a jármű részt vehet-e a programban, majd ezt követően ennek megfelelően jár el. Az egész eljárás teljes mértékben ingyenes.

Hányszor kaphatok frissítést a navigációs rendszeremhez ezzel a Nissan MapCare™ programmal?

A Nissan MapCare™ program legfeljebb 3 térképfrissítést tartalmaz (évente egyet), a jármű 4. éve végéig.

Honnan fogom tudni, ha új frissítés érhető el a Nissan MapCare™ programban?

A márkakereskedő kapcsolatba fog lépni Önnel, amikor új frissítés válik elérhetővé. Ne felejtsen el regisztrálni a YOU+ portálon (a Nissan ügyfélszolgálati portálján), és adja meg elérhetőségi adatait. Azt is megteheti, hogy nem vár, hanem megkérdezi a márkakereskedőtől, hogy elérhető-e új frissítés a járművéhez.

A Nissan egy valós igényt elégít ki a Nissan MapCare™ programjával?

Átlagosan az utak és érdekes helyek 15%-a változik meg egy évben. Általában az egyszeri térképfrissítések meglehetősen drágák, ezért a Nissan leveszi a terhet Önről 4 évig.

Mi történik, ha eladom az autómat?

A programban való részvétel a jármű alvázszáma alapján történik. Ezért az új tulajdonos automatikusan részt vehet a programban (a 3 térképfrissítés keretén belül, az autó életkora 4. évének végéig) – ez növeli az autó értékét.

Használt autót vásároltam, melyben NissanConnect rendszer van. Hogyan győződhetek meg róla, hogy a Nissan MapCare™ program vonatkozik a járművemre?

Meg kell kérdeznie a márkakereskedőtől, hogy a járművének alvázszáma jogosult-e, és hány frissítést kaphat. A márkakereskedő felveszi Önt a rendszerbe az új frissítésekhez.

Ha elmulasztottam a Nissan MapCare™ program egyik frissítését. Halaszthatok egy évet a programban?

Nem. Ha elmulasztott egy évet a térképfrissítésben, akkor nem vehet igénybe egy további évet.