A CARWINGS EGYÉB FUNKCIÓI

ADJA HOZZÁ A TELEFONJÁT A MOBILTELEFONRÓL VALÓ MÉG TÖKÉLETESEBB KEZELÉSHEZ

A NissanConnect EV alkalmazással egyszerűen kezelheti az elektromos autóját iPhone-on és Androidon. Az alkalmazással közvetlenül a mobiltelefonjáról ellenőrizheti a töltöttségi szintet, elindíthatja a töltést, be- és kikapcsolhatja a klímaszabályozást, ellenőrizheti a becsült hatótávot és számos egyéb dolgot.

DIGITÁLIS HANG

Amikor USB-n vagy Bluetooth-on csatlakoztatja a telefonját, akkor a jármű infotainment képernyőjén kéznél lesz a teljes lejátszási listája, beleértve a kiválasztott online streaming-szolgáltatásokat.

MÉG HATÉKONYABB VEZETÉS

Az energiafelhasználás, a vezetési hatékonyság, a hatótáv és számos részletes adattal az autója az út során végig informálja Önt, hogy minél nagyobb távolságot tehessen meg minden töltéssel.

CARWINGS-ÚTVONALTERVEZŐ

A Carwings és annak útvonaltervezője információkat biztosít az autója közelében lévő töltőkről, és megkeresi a legjobb útvonalat a legközelebbi állomáshoz. A helyek három havonta frissülnek, vagy akár le is töltheti őket kézzel, hogy a legfrissebb információkkal rendelkezzen. Abban a ritka esetben, ha a töltöttségi szint 15% alá csökken, a rendszer automatikusan letölti az Önhöz legközelebbi töltők helyeit, és automatikusan egy töltőállomáshoz irányítja.

VEZETÉSI ELŐZMÉNYEK

A Vezetési előzmények funkció azzal segít a mindennapi vezetésben, hogy olyan információkat jelenít meg, mint az energiatakarékosság és vezetési útvonalak (feltöltve mindennap), valamint vezetési stílus és áramfelhasználás. Ezeket az információkat felhasználhatja a jövőbeni vezetések során.

RANGSOROLÁS

Megtekintheti, hogy számos szempont alapján Ön hogyan vezet a világ többi sofőrjéhez képest. Léteznek napi, havi és heti rangsorok. Regisztráljon, hogy bekerüljön a Globális ranglistákba, és vegyen részt az elektromos autók tulajdonosai közti barátságos versengésben!

VIRTUÁLIS ÖKO-FÁK

Tekintse meg, hogyan segítenek a Nissan elektromos autók vezetői csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást az Ön országában és világszerte azzal, hogy a vezetéssel megtakarított szén-dioxid-kibocsátást összehasonlítják azoknak a fáknak a számával, amelyek ugyanennyi szén-dioxidot vennének fel.