Okos erő egy változó világhoz

A Qashqai olyan hajtásláncokat kínál, melyek kihasználják a Nissan szakértelmét az elektromos autók terén, így izgalmas teljesítményt nyújtanak, miközben csökkentik a CO2 kibocsátást.

A hatékonyság keresése sosem volt izgalmasabb

Mild hybrid

Nissan QQ engine visual in transparent driving car

Hatékonyságra hatjunk

Hatékonyságra hatjunk

Hatékonyságra hatjunk

Egy mild hybrid hajtáslánc jobb üzemanyag-hatékonyságot és egyidejűleg élvezetesebb vezetést biztosít. A mild hybrid rendszer egy lítium akkumulátorral rendelkezik, amely tárolja a fékezéskor visszanyert energiát. Ez a tárolt energia lehetővé teszi a motor leállítását kis sebességnél (30 km/óra alatt) vagy rövid megállásoknál, üzemanyagot takarítva meg és csökkentve a CO2 kibocsátást¹. Ezen túlmenően alumíniumot alkalmaztunk az ajtóknál, a motorháztetőnél és a sárvédőknél, a tömeg csökkentésére és a menetteljesítmények javítására.

¹ Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás, kombinált (g/km): 0. Vezetés közben nulla CO2-kibocsátás. > RBU Módosítandó a piaci specifikációknak megfelelően.

² Az e-POWER 2022 tavaszán áll majd rendelkezésre

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem
alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.