Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz

A Qashqai az Ön technológia partnere. El fog ámulni, mi mindent megtehet egy kimondott szóval vagy egy egyszerű érintéssel!

Tegye hatékonyabbá életét

FOLYAMATOSAN KAPCSOLATBAN

Nissan QQ google assistant alexa logo

Amazon Alexa® és Google Assistant™

A Nissan Action (a Google Assistant™-hez) vagy a Skill (az Amazon Alexá®-hoz) használatával távolról villogtathatja a lámpákat – nagy segítség egy zsúfolt parkolóban, ellenőrizheti, hogy be vannak-e zárva az ajtók, elküldheti az úticélt a Qashqai navigációs rendszerének, és sok más funkciót is kezelhet távolról. Egyszerűen mondja: "OK Google (vagy Alexa) ask Nissan" és élje át a valódi kényelem érzését!¹

Csatlakoztatási lehetőségek - kábelek nélkül

Felejtse el a kábeleket és az USB csatlakozót és maradjon kapcsolatban. A Qashqai a vezeték nélküli Apple CarPlay² segítségével csökkenti a kábelrengeteget, miközben a vezeték nélküli töltés tökéletes megoldás kompatibilis okostelefonjához. A fedélzeti Wi-Fi³ segítségével pedig, amely több készüléket képes kezelni, mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat.⁴

Nissan QQ wireless charging

¹ Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedőjével vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

² Csak akkor kapcsolódjon mobil telefonjával a NissanConnect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol! A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

³ Az “In-Car WiFi” rendszer használatát egy integrált, vezeték nélküli internetkapcsolat teszi lehetővé. Az adatcsomagokat roaming partnerünktől [az Orange-tól vagy annak helyi partnerétől] szerezheti be, annak használati feltételei szerint. Az “In-Car WiFi” további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.xx oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével.

⁴ A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

⁵ A Lopott gépkocsi követés további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.xx oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan kereskedőjével. Csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban áll majd rendelkezésre.

Az ábrák és leírások csak tájékoztatásra szolgálnak. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.