ÉRJEN EL TÖBBET A PROPILOT RENDSZERREL

  • Kezdő listaárEgyes verziók korlátozottan érhetők el. További információért kérjük forduljon márkakereskedőjéhez.

A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.

Az ajándék téli gumik 215/65 R16 méretben elérhetők.

Az ajánlat 2018.11.25-től 2018.12.16-ig érvényes. Kombinált fogyasztás: 3,8-5,8 l/100 km, CO2-kibocsátás: 99-138 g/km.

A finanszírozási ajánlat a 2018.11.15-től megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: rögzített , devizanem: forint, önerő: 20 % - 70 %, futamidő: 24-60 hó, THM: 3,5%, konstrukció: természetes személyek esetében kizárólag zárt végű, míg nem természetes személyek esetében zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. 
A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.