HAVI 54 990 FT-TÓL

5 év - gond nélkül!
5 év teljeskörű gyártói garancia
+ 5* Karbantartási Csomag

Modell - Finanszírozás Evalia
Nissan Finance
Karbantartási Csomaggal
Verzió 1.5 dCi dízel 66 kW
ACENTA PREMIUM
Bruttó listaár 6 575 000 Ft
Önerő 2 390 000 Ft
Törlesztési idő 48hó
Kamat 9,80%
Havi törlesztés  54 990 Ft

MÁS AJÁNLATOKAT IS MEGNÉZNE?

Egyes felszereltségek, tartozékok vagy szolgáltatások a helyi piactól és készletektől függően korlátozottan elérhetők lehetnek. Valamennyi ár Ft-ban értendő, és tartalmazza a regisztrációs adót. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A NISSAN Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A feltüntetett árak az adók és egyéb díjak változása esetén módosulhatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél.

1 –  A kedvezmény a 2017.01.01. és 2017.03.31. között megkötött szerződésekre vonatkozik, feltéve, hogy a vevő: (A) cégkivonattal vagy legalább a Cégbíróság által kibocsátott, bejegyzési tanúsítvánnyal rendelkező cég, vagy (B) egyéni vállalkozó, aki vállalkozói igazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat a kedvezményben résztvevő márkakereskedőkre vonatkozik.

Nissan Finance Select - Az ajánlat 2017.02.01.és 2017.03.31. között megkötött vevői szerződésekre érvényes, kizárólag Nissan Finance finanszírozás esetén. Forint alapú, változó kamatozású konstrukció, önerő 30%, maximum futamidő 48 hónap, valamint a bruttó vételárra vetített 35%-os kiemelt utolsó törlesztő részletet tartalmaz, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A feltüntetett havidíj 40% önerő és 35% maradványérték figyelembevételével készült 48hónapos futamidőre.  A THM 9,5%, melynek értéke nem tükrözi a kamatkockázatot. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.  A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.