HAVI 64 400 FT-TÓL

5 év - gond nélkül!

5 év teljeskörű gyártói garancia
+ 5* Karbantartási Csomag

Modell - Finanszírozás NV200 Evalia
Nissan Finance
2,5% THM*
Verzió 1.5 dCi dízel 66 kW
ACENTA PREMIUM
Bruttó listaár 6 575 000 Ft
Önerő 2 350 000 Ft
Törlesztési idő 48hó
Kamat 2,5%
Havi törlesztés  64 400 Ft

MÁS AJÁNLATOKAT IS MEGNÉZNE?

Egyes felszereltségek, tartozékok vagy szolgáltatások a helyi piactól és készletektől függően korlátozottan elérhetők lehetnek. A képek illusztrációk. Valamennyi ár Ft-ban értendő, és tartalmazza a regisztrációs adót. Az árlista 2017.július 1-től visszavonásig érvényes. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A NISSAN Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A feltüntetett árak az adók és egyéb díjak változása esetén módosulhatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél.

* - Nissan Finance 2,5% THM - Az ajánlat a 2017.10.31. és 2017.12.31. között megkötött vevői szerződésekre érvényes. A Nissan Finance finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 48 hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

**Az UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték, normál használatnál a tényleges érték számos tényező függvényében változhat, mint pl a vezetési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, guminyomás, karbantartás, össztömeg stb.