NISSAN INTELLIGENT MOBILITY. SEGíT, AMIKOR SZÜKSÉGED VAN RÁ.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY. A VEZETÉS ÚJ ÉLMÉNYE. [1]

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY. A VEZETÉS ÚJ ÉLMÉNYE. [1]

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY. A VEZETÉS ÚJ ÉLMÉNYE. [1]

Nissan Intelligent Mobility logo
[1] Ne támaszkodj kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. Vedd figyelembe a sebesség- és más korlátozásokat! A Nissan technológiák Használati Feltételeihez kattints ide > > > https://www.nissan.co.uk/legal/terms-conditions.html#technology https://www.nissan.co.uk/legal/terms-conditions.html#technology

[2] A rossz jelerősség befolyásolhatja az érzékenységet és a használatot.. Az optimális használat érdekében, biztosítsd, hogy az autó jó vételi körülmények között legyen.

[3] A mobil telefonnal csak akkor csatlakozz a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használd! A járművezetők csak akkor használhatják a rendszert, ha az biztonságos. A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem az Egyesült Királyságban kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.

A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.