NAVARA N-TREK. MEGÉRKEZETT.

160 lóerő, 400 Nm. Bivalyerős.

Elsősorban azon ügyfeleinknek kínál optimális választást, akik egy jól felszerelt járművet szeretnének vásárolni, kedvező áron.

Főbb jellemzői:

  • Navigációs rendszer érintőképernyővel
  • Tolatókamera
  • 18’’-os könnyűfém keréktárcsa

Már elérhető 8 578 000 forinttól!

MÁS AJÁNLATOKAT IS MEGNÉZNE?

*Az UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték, normál használatnál a tényleges érték számos tényező függvényében változhat, mint pl a vezetési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, guminyomás, karbantartás, össztömeg stb.

Egyes felszereltségek, tartozékok vagy szolgáltatások a helyi piactól és készletektől függően korlátozottan elérhetők lehetnek. A képek illusztrációk. Valamennyi ár Ft-ban értendő. A bruttó ár tartalmazza az ÁFA-t. Az árlista 2018.07.01.-től visszavonásig érvényes. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A NISSAN Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A feltüntetett árak az adók és egyéb díjak változása esetén módosulhatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél.

A képek illusztrációk. A képeken szereplő egyes felszereltségek/opciók nem részei az alapárnak. A részletekért érdeklődjön márkakereskedéseinkben.