Nissan Micra Around View Monitor in Action

MÉG MAGABIZTOSABBNAK ÉREZHETI MAGÁT,
KAPCSOLATBAN A KÖRNYEZETTELNissan Micra Intelligent Lane Intervention

INTELLIGENS SÁVELHAGYÁS-JELZÉS ÉS –MEGELŐZÉS

Ez a rendszer észleli, ha az autó irányjelzés nélkül elhagyja a sávot. Figyelmezteti a vezetőt, majd enyhén fékez, hogy segítsen Önnek visszatérni a sávjába. 

 

 

  Figyelmeztetést ad 

  Fékez, hogy a sávban tartsa az autót

A Nissan Micra intelligens vészfékezési rendszer bemutatása

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER

Az Intelligens vészfékezési rendszer figyeli a sebességet és a távolságot az Ön autója és az előtte haladó autó között, és figyelmeztetni ha lassítania kell. Képes alkalmazni a vészfékezési asszisztenst is, és automatikusan fékez a frontalis ütközés elkerüléséhez. Amikor pedig gyalogost észlel a zebrán, képes megállítani az autót.

Nissan Micra távolsági fényszóró asszisztens

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

Jobban láthat éjszaka anélkül, hogy elvakítaná a többi vezetőt. A Távolsági fényszóró asszisztens automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, amikor szüksége van rá, és átvált tompított fényszóróra, ha azt észleli, hogy jármű van Ön előtt. 


Nissan Micra Around View Monitor Parking

Intelligens 360 fokos parkolókamera

360 fokos felülnézeti képet biztosít bármilyen környezetben

A Nissan Micra – kategóriájában egyedülálló Intelligens 360 fokos parkolókamera négy kamera segítségével gyerekjátékká teszi a parkolást és a manőverezést. Virtuális felülnézeti képet biztosít az autójáról és annak környezetéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet, amelyek segítségével magabiztosan manőverezhet, és megóvhatja a keréktárcsáit is.

 

 

  4 kamera

 

  360 fokos felülnézeti kép

Nissan Micra közúti jelzések felismerése

Közúti jelzések felismerése

A Nissan Micra segít betartani a sebességhatárokat. A közútijelzés-felismerő rendszer észleli a közúti jelzéseket az utazás közben, és megjeleníti a sebességhatárt a digitális információs kijelzőn. 

Nissan Micra holttérfigyelő rendszer

Holttérfigyelő rendszer

Találgatás nélkül válthat sávot. Ez a rendszer mindig szemmel tartja az autó holttereit, és figyelmezteti Önt, ha járművet észlel a holttérben. 


A Nissan Micra visszagurulás-gátló bemutatása

Visszagurulás-gátló

Amikor meredek emelkedőn áll, szinte biztos, hogy Ön mögé áll egy autó, amely túl közel van a kényelmes elinduláshoz. Szerencsére a visszagurulás-gátló segít, hogy ne guruljon hátra. Néhány másodpercig nyomva tartja a féket, így Önnek elég ideje lesz áthelyeznie a lábát a fékpedálról a gázpedálra. 

 

 

  Fékez az emelkedőn

 

 Két másodpercig nyomva tartja a féket

A Nissan Micra intelligens menetszabályozás bemutatása

Intelligens menetszabályozás

Útegyenetlenség? Miféle útegyenetlenség? Az Intelligens menetszabályozás automatikusan fékez, és módosítja a motornyomatékot a sima utazás érdekében.

A Nissan Micra intelligens nyomvonal-szabályozás bemutatása

Intelligens nyomvonal-szabályozás

A könnyed kezelésnek köszönhetően minden kanyar élvezetes lesz. Az Intelligens nyomvonal-szabályozás felméri a helyzetet, és ha szükséges, külön-külön képes fékezni a kerekeket az optimális kanyarvételhez.