NISSAN LEAF

HA SZERETNÉ MEGKAPNI A NISSAN LEAF MODELLEL KAPCSOLATOS LEGFRISSEBB HÍREKET, AKKOR JÓ HELYEN JÁR! ELÉG MEGADNIA AZ ADATAIT, MAJD AZ „ÉRTESÍTÉST KÉREK” ELEMRE KATTINTANIA. IGEN, ENNYIRE EGYSZERŰ AZ EGÉSZ.

LIMITED EDITION LEAF 3.ZERO E+

Nissan LEAF

Az intelligens vezetési funkciók közé tartozik a ProPILOT* fejlett vezetéstámogató rendszer és az e-Pedál™, azokra a napokra, amikor semmi másra nem vágyik, csak hogy minél egyszerűbben hazaérjen.
Intelligens teljesítmény, amely akár 385 km** hatótávolságot és három vezetési módot kínál Önnek.
Intelligens integráció az okostelefonnal, hogy utazásai a tenyerében is elférjenek.

A keresztnév csak betűket tartalmazhat.

A vezetéknév csak betűket tartalmazhat.

A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra.

Miért van szükség a személyes adatainak megosztására?

A személyes adatai megosztása lehetővé teszi a Nissan Sales CEE Kft., hogy adatkezelőként működjön, bejelentse a kéréseit (főleg a márkakereskedéseinken keresztül), elküldje a járműveinkhez és szolgáltatásainkhoz kapcsolódó információkat, mérje az értékesítések, szervizek és hirdetések teljesítményét, elégedettségi kérdőíveket végezzen el, fejlessze a termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint amennyiben előzetesen beleegyezik, elküldje Önnek a járműveink és kapcsolódó szolgáltatásaink személyre szabott hirdetéseit.

Kivel osztjuk meg?

Mint független adatkezelők, a személyes adatai megosztását a Nissan márkakereskedésekre, szolgáltatókra, valamint a Nissan vállalatcsoport más tagjaira korlátozzuk. Ezért előfordulhat, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívül is meg lesz osztva, de minden lépést megteszünk, hogy megvédjük azt.

Mik az Ön jogai?

A személyes adatait rendezett és szabványos formátumban kapja meg. Továbbá tiltakozhat a személyes adatai feldolgozása ellen, vagy kérheti a korlátozását, módosítását vagy megszüntetését.

Bármikor meggondolhatja magát a személyes adatai feldolgozását illetően, egy e-mail küldésével a következő címre: hungary@nissan-services.eu

Örömmel üdvözöljük látogatóink között! Arra kértük, ossza meg velünk néhány személyes adatát. A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra:

Bármikor meggondolhatja magát, és rákattinthat a tájékoztatásban található leiratkozási linkre. Ha további információt szeretne kapni a Nissan adatvédelmi gyakorlatáról, kattintson ide.

* Kötelező mezők

*A ProPILOT a járművek korlátozott körében áll rendelkezésre. A ProPILOT fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT funkció csak autópályán (akadállyal elválasztott útpályákkal rendelkező úton) használható oly módon, hogy a vezető folyamatosan figyeli az utat és kezét a kormánykeréken tartja. A járművezető felelős azért, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

**A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. A járművek (*) jellel jelölt adatainak meghatározása pedig az új Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) vizsgálati ciklus szerint történt, és az összehasonlíthatóság érdekében átszámításra kerültek a megfelelő NEDC szerinti értékre.