Fedezze fel az új Nissan LEAF e+ 3.ZERO modellt

A 2019 NYARÁTÓL KAPHATÓ ÚJ NISSAN LEAF e+ 3.ZERO nagyobb teljesítménnyel és nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet – 217 lóerő leadására képes, várható hatótávolsága pedig akár 385 km* lehet egyetlen feltöltéssel. Intelligens teljesítmény, amely még több választási lehetőséget és még nagyobb hatótávolságot biztosít Önnek. Induló ár: 14 300 000 Ft. Ezt semmiképpen ne hagyja ki! REGISZTRÁLJON MOST TOVÁBBI HÍREKÉRT ÉS RENDELJE MEG AUTÓJÁT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN.

ÚJ NISSAN LEAF E+ 3.ZERO LIMITED EDITION

Az intelligens vezetési funkciók közé tartozik a ProPILOT** fejlett vezetéstámogató rendszer és az e-Pedál, azokra a napokra, amikor semmi másra nem vágyik, csak hogy minél egyszerűbben hazaérjen.
Intelligens teljesítmény, amely akár 385 km*
hatótávolságot és három vezetési módot kínál Önnek.
Intelligens integráció az okostelefonnal, hogy utazásai a tenyerében is elférjenek.

A keresztnév csak betűket tartalmazhat.

A vezetéknév csak betűket tartalmazhat.

A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra.

Miért van szükség a személyes adatainak megosztására?

A személyes adatai megosztása lehetővé teszi a Nissan Sales CEE Kft., hogy adatkezelőként működjön, bejelentse a kéréseit (főleg a márkakereskedéseinken keresztül), elküldje a járműveinkhez és szolgáltatásainkhoz kapcsolódó információkat, mérje az értékesítések, szervizek és hirdetések teljesítményét, elégedettségi kérdőíveket végezzen el, fejlessze a termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint amennyiben előzetesen beleegyezik, elküldje Önnek a járműveink és kapcsolódó szolgáltatásaink személyre szabott hirdetéseit.

Kivel osztjuk meg?

Mint független adatkezelők, a személyes adatai megosztását a Nissan márkakereskedésekre, szolgáltatókra, valamint a Nissan vállalatcsoport más tagjaira korlátozzuk. Ezért előfordulhat, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívül is meg lesz osztva, de minden lépést megteszünk, hogy megvédjük azt.

Mik az Ön jogai?

A személyes adatait rendezett és szabványos formátumban kapja meg. Továbbá tiltakozhat a személyes adatai feldolgozása ellen, vagy kérheti a korlátozását, módosítását vagy megszüntetését.

Bármikor meggondolhatja magát a személyes adatai feldolgozását illetően, egy e-mail küldésével a következő címre: hungary@nissan-services.eu

Örömmel üdvözöljük látogatóink között! Arra kértük, ossza meg velünk néhány személyes adatát. A személyes adatainak védelme rendkívül fontos számunkra:

Bármikor meggondolhatja magát, és rákattinthat a tájékoztatásban található leiratkozási linkre. Ha további információt szeretne kapni a Nissan adatvédelmi gyakorlatáról, kattintson ide.

* Kötelező mezők

*Energiafogyasztás (Wh / km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás együtt (g / km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben (megújuló energiaforrásokból származó energia használata esetén). A WLTP rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

**A ProPILOT nem minden felszereltségen áll rendelkezésre. A ProPILOT egy fejlett vezetéstámogató technológia, de nem akadályozza meg az ütközéseket. A ProPILOT használatának fő elve „Szemek az úton / kezek a kormányon” és felhasználási feltétele az autópálya, ahol korlát osztja ketté az egymással ellentétes irányú forgalmat. A járművezető felelőssége, hogy mindig éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen irányítani a járművet.