Akkumulátor-szakértő

Meg fog lepődni, ha meglátja hány kilométert tehet meg egy töltéssel az új Nissan LEAF-jével. A 40 kW-os akkumulátora több energiát tárol, hatékonyabb, és nem foglal el több helyet.

Akkumulátorgarancia

Az új Nissan LEAF akkumulátorára nyolc év vagy 160 000 km garancia vonatkozik, amelyik előbb bekövetkezik. Ha az új Nissan LEAF mellett dönt, gondoskodunk róla, hogy Ön sokáig örömmel vezethessen.Villám töltés 20%-tól 80%-ig kb. 60 perc alatt**

VILLÁM TÖLTÉS ÚTKÖZBEN

Csatlakozzon gyorstöltőállomásokhoz a CHAdeMO-kábellal, és akár 80% töltést is elérhet 40-60 perc alatt.**

TELJES FELTÖLTÉS KEVESEBB MINT 7.5 ÓRA ALATT

GYORS OTTHONI TÖLTÉS A WALLBOXSZAL

Használja a Nissan dupla sebességű 7 kW-os otthoni töltőt, amellyel kevesebb mint 7.5 óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort. Ez a Nissan leggyorsabb, kifejezetten a magántulajdonban lévő elektromos autók tulajdonosai számára tervezett gyorstöltője.

OTTHONI TÖLTÉS

Az új Nissan LEAF klasszikus töltési módja a kapott kábelek egyikének használata. Csak csatlakoztassa közvetlenül bármilyen otthoni konnektorhoz, bárhol is jár.

TÖLTÉS AZ ÖN IDŐZÍTÉSE SZERINT

Indítsa el és állítsa le a töltést meghatározott időpontokban, és hozza ki a legtöbbet a csúcsidőn kívüli villamosenergia-árakból (itt a 2017-es Nissan LEAF látható). Egyszerűen néhány koppintással indítsa el a töltési időzítőt a navigációs képernyőn.

Ne feledje: a villamosenergia-árak általában éjjel a legalacsonyabbak, így töltse fel az autóját, amíg alszik, és a következő napon egy kis plusz pénz marad a zsebében.


Töltőállomások keresése

Készen áll a következő töltésre? Csak hozza elő a töltőtérképet a navigációs képernyőn a következő töltőállomás megkereséséhez, és hagyja, hogy az új Nissan LEAF megmutassa, pontosan merre kell mennie. A testreszabott szűrőnek köszönhetően bármire kereshet a töltőtípustól a fizetési módokig. 


Minden az Ön kényelmét szolgálja

  • Beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mielőtt beül az autóba
  • Ellenőrizheti a hatótávot és a töltés folyamatát
  • Az időzítő segítségével bármikor töltheti az akkumulátort
  • Megkeresheti a legközelebbi töltőállomást

Böngésszen tovább

*A WLTP rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

 

Energiafogyasztás (Wh / km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás együtt (g / km): 0. Nulla CO2-kibocsátás vezetés közben (megújuló energiaforrásokból származó energia használata esetén). A WLTP rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

**A feltüntetett számok 40 kW teljesítményű akkumulátorra vonatkoznak. A töltés ideje függ a töltő típusától és állapotától, valamint az akkumulátor hőmérsékletétől és a környezeti hőmérséklettől a felhasználási helyen. A jelzett villám feltöltési idő a CHAdeMO villám töltő használatát igényli. A Nissan LEAF-et úgy tervezték, hogy támogassa a legtöbb utazási helyzetet a mindennapi életben, és fel van szerelve olyan védelmi technológiával, amely megvédi az akkumulátort a rövid időn belüli ismétlődő villám töltés közben is. Az egymást követő villám feltöltéshez szükséges idő hosszabb időt vehet igénybe, ha az akkumulátor hőmérséklete aktiválja az akkumulátor védelmi technológiáját.