NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

  • Beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mielőtt beül az autóba
  • Ellenőrizheti a hatótávot és a töltés folyamatát
  • Az időzítő segítségével bármikor töltheti az akkumulátort
  • Megkeresheti a legközelebbi töltőállomást

TESTRESZABHATJA A HÍREK, INFORMÁCIÓK ÉS HANGRENDSZER ÁLTAL KÍNÁLT ÉLMÉNYT

TECHNOLÓGIA A TÁJÉKOZÓDÁSHOZ ÉS SZÓRAKOZÁSHOZ

Hozzáférhet a hatótávszintekhez, teljesítménymérőhöz, töltési időhöz és az összes Bluetooth-audiószolgáltatáshoz a digitális információs kijelzőn olyan formátumban, amely a legjobban megfelel Önnek.

A TESTRESZABHATÓ KIJELZŐ MINDEN RÉSZLETET MEGJELENÍT ÖN ELŐTT

CSATLAKOZÁS APPLE CARPLAY®-JEL* VAGY ANDROID AUTO®-VAL*

Használja ki az okostelefonjának lehetőségeit az Apple CarPlay®-jel* vagy Android Auto®-val*. A szinkronizálás után a kedvenc funkciói megjelennek az új Nissan LEAF műszerfalának képernyőjén, és egyszerűen hozzáférhet az általuk kínált hírekhez, információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz.

HALLGATHATJA A BOSE ENERGY - EFFICIENT HANGRENDSZERT

Hozza ki a legtöbbet a csodálatos hangminőségből, az alacsony energia felvételű, könnyű, tökéletes hangzást nyújtó hangszóróknak köszönhetően. A BOSE szakértői az új Nissan LEAF-fel megegyező környezetvédelmi tulajdonságokkal megegyező hangrendszert terveztek.

Az Apple carplay®* és az Android auto®*

Mobilintegráció

Bluetooth

Érintés nélküli hívás

USB-port

Zene és töltés

A FEJLETT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK BIZTOSÍTJÁK AZ ÖN NYUGALMÁT

TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁGÉRT

Az új Nissan LEAF tartalmazza a Nissan legfejlettebb biztonsági technológiáit, amelyeknek köszönhetően javulnak az autó reakciói, és Ön még nagyobb biztonságban érezheti magát az úton. További információkért tekintse meg az új Nissan LEAF felszereltségeit.

ÖT CSILLAGOS BIZTONSÁGI ÉRTÉKELÉS

EURÓPAI ÚJ AUTÓ ÉRTÉKELŐ PROGRAM

2018-ban az Euro NCAP bevezette az autók, kerékpárosok és gyalogosok baleseteivel kapcsolatos új teszteket. 

Az új Nissan LEAF 93 százalékos értékelést kapott a felnőttbiztonsággal kapcsolatban, és 86 százalékot a gyermekvédelemmel kapcsolatban. A fejlett vezetéstámogató rendszerrel, a gyalogosfelismerést biztosító kamera- és radar technológiákkal az új Nissan LEAF megtestesíti a Nissan elismert ProPILOT rendszerét. 

Az Euro NCAP-tól kapott legmagasabb, öt csillagos értékeléssel az új Nissan LEAF vezetők egy biztonságosabb és magabiztosabb vezetési élményt szerezhetnek. 

 
* Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Apple CarPlay a következő eszközökkel kompatibilis: iAP2, iPhone 5 vagy újabb készülék (Lightning-csatlakozó), iOS 8.3 vagy újabb operációs rendszerrel és USB kapcsolat szükséges. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő. A Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható és USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetősége piaconként eltérő. Az Android Auto részleteiről részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.android.com/auto/
Nissan befolyásán kívül eső okokból, előfordulhat, hogy az Apple CarPlay és Android Auto rendszer nem elérhető egy adott országban vagy nem az összes funkciója, ezért a Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto elérhetőségéért vagy hiányos jellemzői miatt az Ön autójában.