Nissan Leaf interior showing man driving and centre console

ISMERKEDJEN MEG A VADONATÚJ NISSANCONNECT INFOTAINMENT RENDSZERREL![1] Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozásokat be kell tartani! A Nissan technológiák Használati Feltételeihez kattintson ide

[2] A megadott adatok belső teszteken alapulnak. A megadott információk tájékoztató jellegűek és nem egy bizonyos járműre vonatkoznak. Az információ nem képezi az ajánlat részét. A megadott értékek több tényező függvényében változhatnak, mint pl. az extra felszerelések, az akkumulátor állapota, a légkondicionálás, a karbantartás, a vezetési stílus és a nem műszaki tényezők, mint az időjárási- és pillanatnyi útviszonyok stb. Az értékek valós körülmények között eltérőek lehetnek. A Nissan kifejezetten fenntartja magának a jogot, hogy a kalkulátort bármikor módosítsa.

[3] A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

[4] A rossz jelerősség befolyásolhatja az érzékenységet és a használatot. Az optimális használat érdekében, gondoskodjon róla, hogy az autó jó vételi körülmények között legyen.


[5] A mobil telefonnal csak akkor csatlakozzon a Nissan Connect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol. A rendszer használatának mindig összhangban kell lennie a KRESZ szabályaival. A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását.

A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre.

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként állnak rendelkezésre.