Fénykép a Nissan Juke-ról vezetés közben

Technológia
kompromisszumok nélkül
Kezdőár: 4 885 000 Ft

  • Kezdő listaár

A Juke áttekintése

NISSAN TECHNOLÓGIA

SPORTOS CROSSOVER

TESTRESZABÁS

A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. Az ajánlat 2018.07.01-től 2018.07.31-ig érvényes.

Nissan Finance 0%THM - Az ajánlat a 2018.06.14. után megkötött vevői szerződésekre érvényes. A Nissan Finance finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 0%, minimum önerő 40% maximális futamidő 48 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.  A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.

Az ajándék automata váltó 1.6 l benzines Acenta, N-Connecta, Tekna felszereltségeknél elérhető. Az automata váltóval nem szerelt modellek esetében a kedvezmény nem érvényesíthető. A kedvezmény készpénzre nem váltható. Részletekért érdeklődjön márkakereskedésinkben!

Kombinált üzemanyag fogyasztás 4.5 - 7.3 l/ 100 km, kombinált CO2 kibocsátás: 123 – 167 g/km.