Nissan Micra Interior dashboard

Tulajdonságok

A Nissan Micra olyan tulajdonságokkal bír, melyeket annak érdekében terveztünk autónkba, hogy vigyázzon rád és egyszerre szórakoztasson. A Bose® Personal® hangrendszerrel [1] rengeteg technológiai újítással a Micra éppoly okos, mint amennyire stílusos is.

A Nissan Micra olyan tulajdonságokkal bír, melyeket annak érdekében terveztünk autónkba, hogy vigyázzon rád és egyszerre szórakoztasson. A Bose® Personal® hangrendszerrel [1] rengeteg technológiai újítással a Micra éppoly okos, mint amennyire stílusos is.

A Nissan Micra olyan tulajdonságokkal bír, melyeket annak érdekében terveztünk autónkba, hogy vigyázzon rád és egyszerre szórakoztasson. A Bose® Personal® hangrendszerrel [1] rengeteg technológiai újítással a Micra éppoly okos, mint amennyire stílusos is.A képek és a leírások kizárólag tájékoztató jellegűek. A bemutatott technológiák nem minden modellverzión érhetők el. Az aktuális árakért és bővebb tájékoztatásért töltse le árlistánkat, keresse a Hello Nissan csapatát vagy lépjen kapcsolatba hivatalos Nissan márkakereskedőinkkel.
Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

[1] Bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

[2] Ne hagyatkozz kizárólag a vezetéstámogató technológiákra. Előállhatnak olyan körülmények, melyben a rendszerek nem működnek pontosan, ezért fontos, hogy a vezető felelősen vezesse autóját. A sebességhatárok és egyéb forgalmi szabályok betartása a vezető felelőssége.

[3] Telefonodat kizárólag álló helyzetben csaltakoztasd a NissanConnecthez, semmiképp se vezetés közben, mert az veszélyes lehet. A rendszert kizárólag a forgalmi szabályok teljes betartása mellett használd, kizárólag akkor, ha az biztonságos. A vezetéstámogató rendszerek használata tudattalanul is csökkentheti a vezető figyelmét, ezért kérünk, hogy figyelj arra, hogy mindig a legnagyobb figyelemmel közlekedj.

[4] A bőr tartalmazhat műbőr elemeket is.

 

[5] A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. Nissan Micra: Kombinált üzemanyag fogyasztás Xtronic: 6,1 – 6,4 L /100 km, 5MT: 5,4 – 5,7 L /100 km, CO2 kibocsátás: Xtronic: 138 - 146 g/km, 5MT: 123 - 130 g/km.

[6] Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő, részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/featureavailability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto a Google bejegyzett védjegye. Az Android Auto a következő eszközökkel kompatibilis: Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetőségét a következő linken ellenőrizheti: https://www.android.com/auto/. A Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto használatából eredő bárminemű kárért, veszteségért vagy sérülésért.