A képek illusztrációk. A hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett árak bruttó kezdőárak, amelyek modellenként változhatnak. A kezdőárak kizárólag az alkatrészek árára vonatkoznak. Az ajánlatok más kedvezményekkel össze nem vonhatók és készpénzre nem válthatók. A kampányban megvásárolt alkatrészekre a kedvezmény az alkatrészek felszerelése/beépítése nélkül is érvényes. Az ajánlat 2018. október 1-től 2018. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes. Utólagosan az autóra vagy autóba szerelt tartozékok negatívan befolyásolhatják az autó CO2 kibocsátását.

*A prémium pollenszűrők nem minden modell esetében elérhetőek. Teljes körű tájékoztatásért a termékről forduljon Nissan márkakereskedőjéhez.

**Az ajánlat nem elérhető új Qashqai (J11B) és új X-Trail (T32C) modellekre.

***A tájékoztatás nem teljes körű. A Nissan Ígéreteinek teljes körű részleteit megtalálja az Általános Szolgáltatási Feltételek dokumentumban a www.youplusnissan.hu weboldalon vagy a márkakereskedéseinkben. A résztvevő márkakereskedések listáját keresse a www.nissan.hu/HU/hu/YouPlus/customer-promise.html weboldalon.

****Külföldről: +36 1 371 54 93.