ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS VEZETÉS KÖZBEN

A VILÁG VEZETŐI A 100%-BAN ELEKTROMOS AUTÓK TERÉN

A 100%-ban elektromos Nissan LEAF valóra váltja a felelős és gazdaságos utazást.
Biztonságos, csendes és jól felismerhető, olcsó az üzemeltetése és nagyobb táv megtételére képes.

CSENDESEN LENYŰGÖZŐ

Teljes nyomaték már indulásnál, tökéletes csend, rezgésmentes működés és alacsony súlypont a kiváló kezelhetőség érdekében. Miért nem viszi el a Nissan LEAF-et egy körre?

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

Vásároljon elektromos autót, és nem csak az üzemanyagról mondhat le. Az olajcsere és a motorbeállítás is a múlté lesz. Ez azért van így, mert a Nissan LEAF nem rendelkezik belsőégésű motorral vagy hagyományos váltóval, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően a rendkívül minimális karbantartást is élvezheti. Ha pedig ehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, akkor az előnyök tovább gyarapodnak.

NÖVELJE HATÓTÁVOLSÁGÁT

Minden egyes teljes töltéssel akár 250 km-t is megtehet (NEDC)*. Az új Nissan LEAF számos innovációt vonultat fel, melyek növelik a hatótávot, ezt azonban az Ön vezetési stílusa és a vezetési körülmények is befolyásolják.*

TÖBB HELY, NAGYOBB KÉNYELEM.

A kényelmes és tágas beltérnek, valamint a technológiának köszönhetően semmi sem szenved csorbát ebben a dinamikus, elektromos autóban.

MÉG NAGYOBB KÉNYELEM

Egy kompakt méretű autóba ilyen tágas, öt személyes belsőt varázsolni részben bőr bevonatú, fűtött ülésekkel, már önmagában is innováció. De miért állnánk meg itt? Ezenkívül olyan üléseket alkottunk, melyek részben újrahasznosított palackokból készültek. Stílusosak, modernek és kényelmesek – tökéletesen illenek a Nissan LEAF elektromos autóba – mert az innovatív elektromos hajtáshoz hasonlóan ezek is környezetbarátak.

ENERGIAHATÉKONY BOSE® HIFI

Élvezze az energiahatékony Bose® hifi-rendszer lenyűgöző hangminőségét, mely alapfelszereltség a Tekna szinten. Ultrakönnyű és kompakt, közel 50%-kal csökkenti az energiafelhasználást. És mivel kifejezetten a Nissan LEAF-hez készült, egy koncertterem hangzását élvezheti.

IPOD- ÉS USB-CSATLAKOZÓ

Az alapfelszereltség részét képező iPod- és USB-csatlakozónak köszönhetően mindig hozzáférhet kedvenc lejátszási listáihoz. Gyerünk – válassza ki a hangulatának megfelelő számokat.

TARTSA A KAPCSOLATOT, KINT IS ÉS BENT IS

Élvezze a NissanConnect EV legjobb funkcióit a LEAF kényelméből vagy távolról, okostelefonon keresztül.

360 FOKOS PARKOLÓKAMERA-RENDSZER

A tolatókamerának köszönhetően gyerekjáték a parkolás. A Tekna modelleken alapfelszereltséget jelentő parkolókamera-rendszer egy virtuális felülnézetet hoz létre a Nissan LEAF elektromos autó környezetéről, majd ezt az LCD-kijelzőre továbbítja. Az eredményként kapott 360°-os nézet segítségével még a legszűkebb helyekre is beparkolhat.

OKOSTELEFONRÓL

A NissanConnect EV alkalmazással beprogramozhatja vagy aktiválhatja a töltést, ellenőrizheti a töltési szintet és a hatótávot, előre felfűtheti vagy lehűtheti az autót, ha csatlakoztatva van – így energiát takaríthat meg az útra.

A Nissan Qashqai külső formavilága

MILYEN MESSZIRE JUTHAT EL?

FEDEZZE FEL!
Nissan Qashqai – árak és műszaki adatok

SZÁMÍTSA KI MEGTAKARÍTÁSÁT!

VESSEN RÁ EGY PILLANTÁST!

*A Nissan LEAF 30 kWh-s modell egy teljes feltöltéssel akár 250 km-t is képes megtenni, az új európai menetciklus (NEDC) alapján. A tényleges hatótávolság azonban a vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a klímaberendezés használatától és más, általunk nem befolyásolható tényezőktől függően változhat. (valós számok?)