Maradjon kapcsolatban velünk! Help: Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezeljék, valamint hogy a részemre a Nissan, illetve a Hivatalos Márkakereskedői és Márkaszervizei direkt marketing célból a Nissan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint elektronikus hirdetéseket küldjenek, és piackutatási célból megkeressenek. A jelen hozzájárulásom önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

Kérésének elküldésével beleegyezik abba,hogy a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. kapcsolatba lépjen Önnel.

AZ ÖN ÉS A NISSAN X-TRAIL
KÖZÖS TÖRTÉNETE ITT KEZDŐDIK

Ismeri azt a belső hangot, amely kalandra hívja? Kövesse egy nagy és kis kalandokhoz egyaránt kiváló crossoverben, a Nissan X-Trail modellben.

Kezdő listaár:

7 090 000 Ft Help: A Nissan folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, modellek, árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel, illetve amennyiben Ön flotta ügyfelünk, akkor a flotta-kapcsolattartójával. Az alkalmazott műszaki megoldások miatt az internetes oldalon bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől

Kalandhoz tervezve

Dinamikus külső

Ne csak az egészet nézze, figyeljen a részletekre is

- Hatékonyságot biztosító ívek
- Bi-LED első lámpák
- 19 hüvelykes alumínium keréktárcsák
- Összetéveszthetetlen LED-lámpák
- Tartozékok

Tágas beltér

Praktikus és prémium kialakítású belső formavilág

- Kategóriájának legjobb beltere
- 7 üléses autó
- Változtatható és sokoldalú raktér
- Kiváló kilátást biztosító szélvédő
- Nyitható üveg panorámatető

Felszerelve minden kihíváshoz

A Nissan X-Trail technológiája

Technológia, amely kiszolgálja az Ön igényeit

Magabiztosan vezethet a Nissan X-Trail technológiájával

- ALL MODE 4x4-i
- Automatikus nyitású ajtó
- 360 fokos parkolókamera-rendszer parkolássegítővel
- Automatikus vészfék
- Sávelhagyásjelzés
- NissanConnect