Maradjon kapcsolatban velünk! Help: Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezeljék, valamint hogy a részemre a Nissan, illetve a Hivatalos Márkakereskedői és Márkaszervizei direkt marketing célból a Nissan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint elektronikus hirdetéseket küldjenek, és piackutatási célból megkeressenek. A jelen hozzájárulásom önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

Kérésének elküldésével beleegyezik abba,hogy a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. kapcsolatba lépjen Önnel.

NISSAN PULSAR
Kivételes technológia.
Pont akkor, amikor szüksége van rá.

Bár az utat nem láthatja előre, az akadályokat elkerülheti. A Holttér-figyelés és Automata Vészfékező Rendszer segítségével a Pulsar felkészült a váratlan helyzetekre. 

Kezdő listaár:

4 890 000 Ft Help: A Nissan folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, modellek, árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és a megtekintés időpontjában lehet, hogy már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel, illetve amennyiben Ön flotta ügyfelünk, akkor a flotta-kapcsolattartójával. Az alkalmazott műszaki megoldások miatt az internetes oldalon bemutatott színek eltérhetnek a tényleges színektől

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.