MARADJUNK KAPCSOLATBAN! Help: Kijelentem, hogy a Jogi Rendelkezéseket elolvastam, különös tekintettel a Személyes adatokra vonatkozó rendelkezésekre, és ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy az általam itt megadott személyes adataimat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám) a Jogi Rendelkezésekben meghatározott célból és feltételek szerint kezeljék, valamint hogy a részemre a Nissan, illetve a Hivatalos Márkakereskedői és Márkaszervizei direkt marketing célból a Nissan termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos reklámanyagokat, valamint elektronikus hirdetéseket küldjenek, és piackutatási célból megkeressenek. A jelen hozzájárulásom önkéntes, a Jogi Rendelkezésekben meghatározott részletes tájékoztatáson alapul, és visszavonásig érvényes. A fenti hozzájárulásomat visszavonni, illetve az adataim módosítását kérni a Jogi Rendelkezésekben meghatározottak szerint tudom.

Kérésének elküldésével beleegyezik abba, hogy a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. kapcsolatba lépjen Önnel.

Követés itt:

NISSAN NOTE
KIVÉTELES TECHNOLÓGIA.
PONT AKKOR, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ.

Elegáns, tágas, és tele van intelligens technológiákkal: a Nissan Note magabiztos közlekedést és gördülékeny vezetést kínál

Kezdő listaár:

3 551 000 Ft Help: Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A Nissan fenntartja a jogot az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján: www.nkh.hu. A megjelölt felszerelés választható lehet. Bőrülések (bőr és más anyag kombinációja egyes helyeken a technológiai korlátok miatt). A képek illusztrációk.

A képek illusztrációk. Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3.6-5.2 l/ 100 km. Kombinált CO2-kibocsátás 92-119 g/km.