MARADJUNK KAPCSOLATBAN! Help: A Nissan Motor (GB) Ltd ezeket az adatokat (és minden egyéb információt, amely időről időre tudomására jut Önről) a jövőben a következő célokra fogja felhasználni: (I.) hogy információval lássa el Önt azokról a termékekről és szolgáltatásokról, amelyek Önt érdekelhetik, (II.) piackutatási célokra és (III.) hogy szerződés alapján termékeket és szolgáltatásokat biztosítson az Ön számára. A Nissan Motor (GB) Ltd ezeket az adatokat elérhetővé teszi a Nissan márkakereskedők és a Nissan csoportba tartozó más cégek számára, illetve a fenti célokra egyéb vállalatok számára is.

Kérésének elküldésével beleegyezik abba, hogy a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. kapcsolatba lépjen Önnel.

Új Nissan Micra. A nőnek, akinek minden sikerül.

Új lendületes utcai autó design, továbbfejlesztett utastéri minőség és hasznos funkciók teljes tárháza!

Fedezze fel az Új Nissan Micra újdonságait!
Kezdő listaár:

2 840 000 Ft Help: Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A Nissan fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos márkakereskedővel. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu A megjelölt felszerelés választható lehet. Bőrülések (bőr és más anyag kombinációja egyes helyeken a technológiai korlátok miatt). A képek illusztrációk.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem meghatározott modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak.Előfordulhat, hogy a képeken megjelenő felszereltség nem érhető el, vagy csak adott modellekre korlátozódik.