Az összes közzétételek

VADONATÚJ NISSAN MICRA

TERVEZÉSE ÉS MÉRNÖKI MEGOLDÁSAI SZAKÍTANAK A HAGYOMÁNYOKKAL – A VADONATÚJ NISSAN MICRA TÖBB MINT EGY AUTÓ. EGYÉNISÉGE VAN, CSAKÚGY MINT ÖNNEK. A VADONATÚJ NISSAN MICRA 2017 ÁPRILISÁTÓL RENDELHETŐ.

FORMAVILÁG

KIFEJEZŐ ÉS MERÉSZ

KÜLSŐ FORMATERV

MUTASSA MEG ÖNMAGÁT

Mi rejlik azok mögött a jellegzetes, sportos vonalak mögött? A vadonatúj Nissan Micra ikonikus formavilágát és részleteit sportautók ihlették.

 

KIDOLGOZOTT VONALAK. SPORTOS ARÁNYOK

A motorháztetőtől az autó hátuljáig futó művészien megformált, lendületességet sugárzó vonalvezetéssel a vadonatúj Nissan Micra formavilága nem csak a látványt szolgálja. Személyiségének eredeti és merész megtestesülése.

 

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI FORMATERV

Forma, funkció és attitűd: a vadonatúj Nissan Micra tökéletes egyensúlyt teremt a sportos formaterv és a mindennapi igények között, hogy Ön mindent kihozhasson aktív életstílusából.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

KÉNYEZTESSE A LELKÉT

A vadonatúj Nissan Micra aprólékosan kidolgozott, harmonikus és tágas beltere egyedi környezetet teremt a felvillanyozó vezetési élményhez.

 

AZ ÖN TERE

Futtassa végig az ujjait a műszerfal letisztult vonalain, érezze a puha tapintású anyagok által sugárzott minőséget, érintse meg az okosan csoportosított kezelőszerveket, és tegye egyedivé a belteret a szín kiválasztásával. A vadonatúj Nissan Micrában minden a maradásra ösztönöz.

 

VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST

Tegye a kezét a vezérlőgombokkal felszerelt, D-alakú kormányra, és merüljön el a versenyautós érzésben.

 

KÉNYEZTESSE ÉRZÉKEIT

Élvezze a hagulatvilágítás által teremtett
kellemes környezetet.

 

KÉNYELEM KARNYÚJTÁSNYIRA

Az okos középkonzolnak és a kényelmes pozícióban
található váltónak köszönhetően érezni fogja,
hogy az Ön kezében van az irányítás.

 

ÉREZZE A KIFINOMULTSÁGOT

A puha tapintású műszerfal matt ezüstszínű és fényes fekete díszítései valódi minőségről árulkodnak.

A VADONATÚJ NISSAN MICRA TESTRESZABÁSA

AHOGY ÖN SZERETNÉ

Szakítson a hagyományokkal, és találja meg az Önhöz illő külsőt és belsőt a több mint 100 különböző konfiguráció között. Görgessen oldalra a vadonatúj Nissan Micra felett, és fedezzen fel néhány ikonikus verziót, majd kattintson a vezetőajtóra, és merüljön el az inspiráló belső terekben.

A KÜLSŐ TESTRESZABÁSA

FEJEZZE KI ÖNMAGÁT

Legyen merész és magabiztos. Számtalan
különböző kombináció közül választhat,
így az vadonatúj Nissan Micra lehetővé teszi,
hogy valóban kifejezze az Ön egyéniségét.

 

STÍLUSOS

Varázsolja valóban egyedivé vadonatúj Nissan Micráját egy külső csomaggal, mely a tükörborítás, az oldalsó díszléc, valamint az első és hátsó lökhárítóbetét színét határozza meg.

 

EXKLUZÍV

Lépjen még egyet előre, és válassza a bővített külső csomagot, mely 17''-os könnyűfém kerekeket és színezett betéteket tartalmaz.

 

IKONIKUS

Ha pedig valóban lenyűgöző megjelenést szeretne, válassza a komplett külső csomagot, mely az divatos külsőt és a személyre szabott kerekeket ellenállhatatlan elemekkel bővíti, melyek még jobban kifejezik az egyéniségét.

BELTÉR TESTRESZABÁSA

Az Ön helye, az Ön szabályai

Ez az Ön helye. Jutalmazza meg Magát csúcsminőségű anyagokkal, prémiumkategóriás részletekkel, és teremtse meg a kívánt hangulatot a belső környezet kiválasztásával. Számos exkluzív színárnyalat közül választhatja ki az ülések, a műszerfal és a betétek karakterét, és megismerheti, hogy az vadonatúj Nissan Micra hogyan emeli új szintre a vezetési élményt.

JELLEMZŐK

PRÉMIUM TECHNOLÓGIÁK

LENYŰGÖZŐ HANG

EGYEDI HANGZÁS

A vadonatúj, 6 hangszórós Bose hangrendszer, melyből 2 hangszóró a vezető fejtámlájában található, 360°-os hangzás biztosít a vezetőülésben: a vadonatúj Nissan Micra valóban exkluzív.

ENERGETIZÁLÓ TECHNOLÓGIA

FOKOZZA AZ ÉRZÉKEIT

A vadonatúj Nissan Micra kategóriaelső technológiáinak köszönhetően minden egyes utazás felemelő élményt nyújt, ahol az irányítás az Ön kezében van.

 

FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐ.

Részletes útvonalterv, hívóazonosító, zeneszámok adatai, biztonsági funkció állapota – minden információ Ön előtt van a Nissan legújabb, 5"-os színes TFT-kijelzőjén.

 

NISSANCONNECT

Okosabb, biztonságosabb és könnyebb kezelni: minden zene, navigáció, kihangosítással lebonyolított kommunikáció és fedélzeti alkalmazás azonnal és közvetlenül a 7"-os tükröződésmentes érintőképernyőn jelenik meg.

 

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA-RENDSZER

Az Intelligens 360 fokos parkolókamera-rendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, a választható osztott képernyő pedig az autó elejét, hátulját és oldalát mutatja, hogy a parkolás és manőverezés egyszerű legyen.

NISSAN INTELLIGENS MOBILITÁS

TELE ÖNBIZALOMMAL

Olyan, mintha egyszerre lenne harmadik szeme és egy hatodik érzéke: a Nissan intelligens mobilitás magabiztosságot nyújt az úton. Segít figyelni a járművet és annak környezetét, felkészít a váratlan helyzetekre, és megóvja Önt és utasait az elkerülhetetlen szituációkban.

 

SÁVELHAGYÁST MEGAKADÁLYOZÓ RENDSZER

Tartsa egyenesben! Ez a rendszer vizuális és hangos figyelmeztetést is nyújt, vagy segít a kormányzás korrigálásában, és finoman fékez, hogy visszakerüljön a sávba, ha indexelés nélkül elkezdene kisodródni.

 

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

Többet láthat az éjszaka bármely időszakában. Ez a rendszer bekapcsolja a távolsági fényszórót, amikor szükség van rá, és közeledő jármű észlelése esetén ideiglenesen letompítja azt.

 

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A közúti jelzések automatikus felismerésének köszönhetően könnyen betarthatja a sebességkorlátozást, hiszen minden információ megjelenik az 5"-os HD TFT kijelzőn.

 

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER

Ez a fejlett rendsze folyamatosan figyeli a az autó előtti forgalmat, beleértve a gyalogosokat is. Veszélyes helyzetben figyelmeztet és finoman fékez is – szükség esetén pedig akár nagyobbat is képes fékezni.

TELJESÍTMÉNY

SEBESSÉG

AGILITÁS ÉS MAGABIZTOSSÁG

KAPJ EL, HA TUDSZ

A vadonatúj Nissan Micra tökéletesen ötvözi a manőverezhetőséget és a stabilitást. Merev karosszériájának, alacsony súlypontjának és exkluzív technológiai felszereltségének köszönhetően azonnal reagál a kormánymozdulatokra, izgalmas, mégis biztonságos vezetési élményt nyújt.

 

AKTÍV NYOMVONAL-SZABÁLYOZÁS

Éles kanyarhoz közelít? Az irányítás valóban az Ön kezében lehet az Aktív Nyomvonal-szabályozás technológia révén, mely intelligens fékezéssel segít a megfelelő íven tartani az autót.

 

AKTÍV MENET-SZABÁLYOZÁS

Göröngyös útszakasz következik? A vadonatúj Nissan Micra fedélzetén biztosan nem. Az Aktív Menet-szabályozás az egyes kerekek fékezésével és a motor nyomatékának elosztásával kiegyenlíti a karosszéria mozgását.

 

CSAK CSENDBEN

Békésen és nyugodtan autózhat. A kabin optimális zajszigetelésének köszönhetően semmi sem fogja zavarni a vezetésben - még nagy sebességnél sem.

 

ÁRAMVONALAS FORMA

A vadonatúj Nissan Micra kiemelkedő aerodinamikai kialakításának köszönhetően hasítani fogja a levegőt. Mindezt ívelt tetővonal és a hátsó spoiler, az alváz áramvonalas takaróelemei és az elülső légbeömlő biztosítja. Az vadonatúj Nissan Micra sportossága nem csak a külsőben jelentkezik.

MOTOROK

DINAMIKUS ÉS HATÉKONY MOTOROK

Teljesítmény és hatékonyság kompromisszumok nélkül. Akár benzin, akár dízel, a vadonatúj Nissan Micra motorjai garantálják a dinamikus gyorsulást és az üzemanyag-takarékos teljesítményt a Stop/Start technológiának köszönhetően.

 

1.0 literes, 73 lóerős benzinmotor

Benzines szívómotor

- 73 lóerő / 54 kW

- 95Nm

- Benzines szívómotor

- Teljesíti az Euro6b normát

 

0.9 LITERES, 90 LÓERŐS, IG-T BENZINES TURBÓMOTOR

Turbós benzinmotor

- 90 lóerő / 66 kW

- 140Nm

- Szívócső befecskendezéses turbós benzinmotor töltőlevegő-hűtővel

- Teljesíti az Euro6b normát

 

1.5 literes, 90 lóerős, dCi 90 turbó dízelmotor

A Nissan legjobb dízelmotorja

- 90 lóerő / 66 kW

- 220Nm

- Közös nyomócsöves befecskendezésű turbódízel töltőlevegő-hűtővel

- Teljesíti az Euro6b normát